“Μήνυση και επαναφορά αντιδημάρχου”

0

Από τον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση, στην οποία ο δήμαρχος στρέφεται νομικά κατά προσώπου και επαναφέρει στην αντιδημαρχία Παιδείας την κυρία Παπαλουκά. (δείτε σχετικά:«Διάλυση» της Διοίκησης Βασιλόπουλου – Παραιτήθηκαν προέδρος-αντιδημάρχοι-σύμβουλοι!):

10/01/2019

Μήνυση κατά Χ.Τομπούλογλου κατέθεσε ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου και ψευδή καταμήνυση, κατέθεσε ο Δήμαρχος ενάντια στον πρώην δημοτικό σύμβουλο Χάρη Τομπούλογλου, σε απάντηση μήνυσης του τελευταίου «περί υπερτιμολογήσεων πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου και χρηματισμού συνεργάτη του Δημάρχου».

Σημειώνεται ότι καμία από τις παραπάνω καταγγελίες δεν επιβεβαιώθηκε από κανένα στοιχείο, αντίθετα σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε ο Δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο οι δαπάνες για τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων της Πρωτομαγιάς μειώνονται κάθε χρόνο. Σε συνέχεια των παραπάνω ελέγχων, η Δημοτική Αρχή εκφράζει την αμέριστη εμπιστοσύνη της στη δημοτική σύμβουλο Ευτυχία Παπαλουκά. Με απόφασή του ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, ορίζει την κ. Παπαλουκά, αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού και τον κ. Κώστα Χατζηγεωργίου, εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για θέματα Πολιτισμού.

Προηγούμενο άρθροΒραβεύτηκε ο Απόστολος Κόντος
Επόμενο άρθρο“Μέρκελ”: Οι σταθμοί του μετρό που θα παραμείνουν κλειστοί
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.