Ιωνικός Ν.Φ.: Νίκησε εύκολα αλλά παραιτήθηκε ο προπονητής του!

0

Όπως μας ανακοίνωσε η ομάδα μπάσκετ του Ιωνικού:

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Ιωνικού ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τη διακοπή της συνεργασίας με τον coach Δεσποτάκη για προσωπικούς λόγους του ιδίου.

Ο Μάριος, από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε την ομάδα, μας κέρδισε με την αγάπη για τη δουλεία του, την εμμονή στην τελειότητα, την εργασιομανία, το ήθος και τη σοβαρότητα του, χαρακτηριστικά που τον κάνουν να ξεχωρίζει όχι μόνο σαν προπονητή, αλλά και σαν άνθρωπο. Είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για τη μεγάλη αλλαγή της εικόνας της ομάδας μας, εικόνα που μας δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον καθώς ο Μάριος δημιούργησε ένα σύνολο ανταγωνιστικό που θα μπορούσε άνετα να παίζει σε ανώτερη κατηγορία.

Ο Ιωνικός ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία τον ΚΥΡΙΟ Δεσποτάκη και του εύχεται τα καλύτερα στη συνέχεια της πολλά υποσχόμενης επαγγελματικής του καριέρας!

Μάριε, σε ευχαριστούμε!

Ιωνικός ΑΣ – ΝΕΟ Ληξουρίου 73-56

Με νίκη έκλεισε τον πρώτο γύρο ο Ιωνικός ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας καθώς επικράτησε του ΝΕΟ Ληξουρίου με 73-56 γιε τη 13η αγωνιστική, του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά, προσπαθώντας να σταματήσουν από την πρώτη στιγμή τους παίκτες της ομάδας μας παίζοντας σκληρή άμυνα. Χαρακτηριστικό είναι ότι την πρώτη περίοδο οι 10 από τους 12 πόντους της ομάδας μας μπήκαν από βολές! Ο Ιωνικός κατάφερε να ξεκλειδώσει την πιεστική άμυνα των φιλοξενούμενων και να φέρει το παιχνίδι μέσα στη ρακέτα, ενώ παράλληλα η άμυνα και τα σουτ των περιφερειακών μας κατάφεραν να δώσουν διαφορά 16 πόντων στη δεύτερη περίοδο και το ημίχρονο να κλείσει με 38-26 υπέρ του Ιωνικού!

Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με την τρίτη περίοδο να τελειώνει με 59-35 και την τέταρτη περίοδο η ομάδα να κάνει εξοικονόμηση δυνάμεων και να ξεκουράζει παίκτες και τελικά ο αγώνας να τελειώνει με 73-56 υπέρ μας.

Τη χαρά της εύκολης νίκης διαδέχθηκε η παραίτηση του coach Δεσποτάκη από τον πάγκο της ομάδας για προσωπικούς λόγους.

Κακή στιγμή για του φιλοξενούμενους η αποβολή του Αναστασάκη που διαμαρτυρήθηκε με άσχημο τρόπο στους διαιτητές, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να του αφαιρεθεί το δελτίο!

Σκορ περιόδων: 12-16, 26-10, 21-9, 14-21

Ιωνικός ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας (Δεσποτάκης, Ζαφειρακόπουλος): Παπανδρέου 2, Μαλτέζος 5, Παπαπέτρος 3 (1), Γρύλλης 12 (1), Κουμουνδούρος 6, Πέττας 3, Μουμπάρακ 18 (3), Σταθόπουλος 2, Μακρίδης, Κουλούρης 1, Κατιάκος 9, Χριστόδουλος 12

ΝΕΟ Ληξουρίου (Τζουγανάτος): Αντωνάτος 5 (1), Σαρίκας 2, Ανδρικόπουλος 2, Λαμπρόπουλος 8, Συνοδινός 5 (1), Μπέτι 3 (1), Ιωακειμίδης 15, Μαρούλης 10, Τρυφωνόπουλος 4, Αναστασάκης 2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

Προηγούμενο άρθροΑποκλειστική συνέντευξη του Γιάννη Βούρου!
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα ΤΕΒΑ : Διανομή Προϊόντων σε 5/μελείς οικογένειες
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.