ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Κλειστά τα σχολεία σε Νέα Φιλαδέλφεια & Νέα Χαλκηδόνα την Τρίτη (08/11)...

Κλειστά τα σχολεία σε Νέα Φιλαδέλφεια & Νέα Χαλκηδόνα την Τρίτη (08/11) λόγω χιονιά!
Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!


Τη διακοπή των μαθημάτων την Τρίτη 08/01/2019 σε όλα τα Δημόσια και Ιδιωτικά Σχολεία Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης που βρίσκονται στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας καθώς και όλων των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, ανακοίνωσε αρχικά ο δήμαρχος κ. Βασιλόπουλος μέσω της σελίδας του στο Facebook. Μετά από λίγη ώρα λάβαμε και την επίσημη ανακοίνωση του Δήμου: «Κλειστά τα σχολεία αύριο στον Δήμο Ν.Φιλαδέλφειας- Ν.Χαλκηδόνας. Με απόφαση του Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου, όλα τα σχολεία, νηπιαγωγεία και βεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας θα παραμείνουν κλειστοί αύριο Τρίτη 8/1/2019, λόγω παγετού και χαμηλών θερμοκρασιών.»

Να σημειώσουμε ότι η Περιφέρεια Αττικής έδωσε την αρμοδιότητα στους δήμους να αποφασίσουν εάν θα κλείσουν ή όχι τα σχολεία της πόλης τους. Δείτε το σχετικό δημοσίευμα της αντιπεριφερειάρχη κεντρικού τομέα:

Τέλος, δεν μπορεί να μην στηλιτεύσουμε, την ΜΗ λειτουργία της ιστοσελίδας της μεγαλύτερης Περιφέρειας της Ελλάδας, της Περιφέρειας Αττικής…


Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!