Δύσκολη νίκη για την ΦΕΑ

0

Το αντρικό τμημα της ΦΕΑ αντιμετώπισε το βράδυ της Δευτέρας 28 Ιανουαρίου την ομάδα της Νίκης Αμαρουσίου στον εκτός έδρας αγώνα για τις υποχρεώσεις της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ.

Η ομαδα του προπονητή Αλέξη Καρατζά πήρε το ροζ φύλλο του αγώνα στο κλειστό της Κοκκινιάς παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, με τελικό σκορ 48-53. Οι τραυματισμοί για τους παίκτες της ΦΕΑ είναι αρκετοί αλλά δεν πτοήθηκαν και αγωνίστηκαν με την ψυχή τους.

Διαιτητές: Θεονάς, Σπυρόπουλος, Παπαχρήστου

Δεκάλεπτα: 12-16, 25-30, 39-42, 48-53

Nίκη Αμαρουσίου (Ζώντος, Αναστασίου): Πολυμενάκος 10, Ζέρβας 5, Νικολακάκος, Τσιάτσιος, Κοντογιάννης 7, Κυπριτζόγλου 15, Μπαζιώτης 3 (1), Τσέκενης Ι. 3, Φρίμας 2, Τσέκενης Α., Τσουπρος 3 (1), Βογιατζής

ΦΕΑ (Καρατζάς, Κουτσούκος): Στρατομήτρος 3 (1), Καραλευθέρης 4, Δεληγιάννης 15 (3), Πολυχρονόπουλος 9 (1), Στεργιάκης 2, Πρεμέτης, Ορφανίδης, Μπασέας 2, Μιχόπουλος 10, Πανουσόπουλος, Δρακάκης 6, Γιαννουλάκος 2

Προηγούμενο άρθροΤοποθέτηση της “Πόλης Ενότητα” σχετικά με βλάβες στον φωτισμό δρόμων
Επόμενο άρθροΙμια: Ένα σπουδαίο ντοκιμαντέρ της ΡΙΚ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.