ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Απάντηση της «Πόλης Ενότητα» για τις κακοτεχνίες στις ασφαλτοστρώσεις

Απάντηση της «Πόλης Ενότητα» για τις κακοτεχνίες στις ασφαλτοστρώσειςΑπό την Δημοτική παράταξη «Πόλης Ενότητα» λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση σε συνέχεια της αρχικής τοποθέτησης μέλους της παράταξης για τις κακοτεχνίες σε ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο μας.


Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!


Η αρχική τοποθέτηση:

«Τα προβλήματα στην καθημερινότητα των δημοτών αναζητούν λύσεις»

Η ανακοίνωση – απάντηση της «Πόλης Ενότητα»:

«ΠΟΛΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ν. Φιλαδέλφεια, 17/1/2019

Εκφράζουμε κατ’ αρχάς την ικανοποίησή μας για τη δήλωση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γ. Καλαμπόκη στην ηλεκτρονική έκδοση του «Πολίτη» ότι θα ασφαλτοστρωθούν εκ νέου οι οδοί της πόλης μας, όπου υπήρξαν τεχνικές αστοχίες, μετά τη δημοσίευση στον τοπικό τύπο του άρθρου του στελέχους της παράταξής μας Νίκου Τσορβά.

Οι αστοχίες αυτές είναι ευθύνη του εργολάβου, σύμφωνα με τον κ. Καλαμπόκη, αλλά απορίας άξιο είναι το γεγονός ότι, αν και ισχυρίζονται στο δήμο ότι έχουν προβεί στις δέουσες ενέργειες «τόσο προφορικά όσο και εγγράφως» προς τον ανάδοχο του έργου, η ενημέρωση προς τους δημότες έρχεται καθυστερημένα και αφότου το στέλεχός μας ανέδειξε δημοσίως την απαράδεκτη εικόνα του έργου.

Η «ενημέρωση» μάλιστα αυτή γίνεται όχι με επίσημο δελτίο τύπου από το δήμο, αλλά με δήλωση του αντιδημάρχου στο φιλικό τους μέσο. Αποδεικνύεται έτσι περίτρανα τόσο η άποψη που έχει η απερχόμενη δημοτική αρχή για το δικαίωμα των δημοτών στην ουσιαστική ενημέρωση για τις δαπάνες που συνεπάγονται οι πρωτοβουλίες της, όσο και πόσο ενδιαφέρεται για την ταλαιπωρία που θα υποστεί εκ νέου ο δημότης για την αποκατάσταση των κακοτεχνιών.          

   Η συνηθισμένη δικαιολογία «για όλα φταίει ο εργολάβος» δεν πείθει πλέον κανένα.Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!