Ανακοίνωση της “Λαϊκής Συσπείρωσης” για το δυστύχημα στο εργοτάξιο του γηπέδου

0

Λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας εκφράζει τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του αδικοχαμένου οικοδόμου που σκοτώθηκε σήμερα στο εργοτάξιο του γηπέδου της ΑΕΚ.

Πρόκειται για ένα ακόμη εργοδοτικό έγκλημα στο βωμό του κέρδους, προαναγγελθέν από την εντατικοποίηση, την έλλειψη ουσιαστικών μέτρων υγιεινής και ασφάλειας, την ασυδοσία της εργοδοσίας που έχουν αποθρασύνει όλα τα τελευταία χρόνια οι κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και των συμμάχων τους.

Αυτή είναι η καπιταλιστική ανάπτυξη και η “κανονικότητα” που μας υπόσχονται οι δυνάμεις του κεφαλαίου και οι απολογητές της πολιτικής τους σε περιφερειακό και δημοτικό επίπεδο.

Οι εργαζόμενοι να διεκδικήσουν ασφαλή δουλειά με δικαιώματα, να κατακτήσουν τη ζωή που τους αξίζει.

Νίκος Σερετάκης

Υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Νέα Φιλαδέλφεια 9-1-2019

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση τοπικής ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το δυστύχημα στο εργοτάξιο του γηπέδου
Επόμενο άρθροΤην Πέμπτη η κηδεία της Δήμητρας Δερμανούτσου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.