ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Στο συνέδριο της ΠΕΔΑ ο Τάσος Κωνσταντινίδης

Στο συνέδριο της ΠΕΔΑ ο Τάσος Κωνσταντινίδης«Αυτοδιοικητικές Εκλογές ’19: Η επικοινωνία στο νέο εκλογικό περιβάλλον» ήταν το θέμα του 1ου Θεματικού συνέδριου της «Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) το οποίο παρακολούθησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πόλης Ενότητα» και υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κύριος Τάσος Κωνσταντινίδης.

Εκτός από τον Τάσο Κωνσταντινίδη, ουδείς άλλος από τον Δήμο μας παρέστη στο συνέδριο…

Στο συνέδριο συμμετείχαν σημαντικοί ομιλητές, μεταξύ των οποίων χαρακτηριστικά αναφέρουμε τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Χαρίτση, το γνωστό δημοσιογράφο κ. Άρη Χατζηγεωργίου, εκπρόσωπο της Kapa Research, τον επικοινωνιολόγο κ. Παπαμιχαήλ, ενώ παρέστησαν επίσης γνωστοί άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, όπως ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ, Δήμαρχος Νίκαιας και Αγ. Ιωάννη Ρέντη κ. Ιωακειμίδης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, ο υποψήφιος δήμαρχος του όμορου δήμου Ν. Ιωνίας κ. Μανούρης και πολλοί άλλοι.


Ανάμεσα στα πολύ ενδιαφέροντα θέματα που παρουσιάστηκαν από τους ομιλητές ξεχώρισαν «Η νέα εκλογική στρατηγική στην τοπική αυτοδιοίκηση και οι νέες ανάγκες πολιτικής επικοινωνίας», «O ρόλος των ΜΜΕ και τρόποι αντιμετώπισης των fake news», «O ρόλος των δημοσκοπήσεων και πώς πρέπει να τις διαβάζουμε», «Oι γυναίκες στην Πολιτική και οι τρόποι για μια επιτυχημένη προεκλογική εκστρατεία» κ.ά.

Παρά την ιδιαίτερη σημασία του συνεδρίου και τα ενδιαφέροντα θέματα, εκτός από τον Τάσο Κωνσταντινίδη, ουδείς άλλος από τον Δήμο μας παρέστη στο συνέδριο.


Ενημέρωση της «ΠΟΛΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ» για την εκδήλωση στο ΠΠΙΕΔ

Βίντεο: «Πόλης Ενότητα» η νέα δημοτική παράταξη με επικεφαλής τον Τάσο ΚωνσταντινίδηΔιαβάστε on line την εφημερίδα Fx-news (Μάιος 2019):

Σε περίπτωση που έχετε ενεργοποιημένο το ad block και δεν εμφανίζεται κάντε ΚΛΙΚ⇒ ΕΔΩ