Ασταμάτητος ο ΑΟΝΦ Άτταλος!

0
Αρχείο

Πορεία πρωταθλητισμού για την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας με 4 συνεχόμενες νίκες! Από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας βρέθηκε στην 8η και αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό όχι μόνο θα εξασφαλίσει νωρίς την κατηγορία (Β΄Αθηνών) αλλά μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και την άνοδο…

Αρχείο

Το Σάββατο (8/12) ο Άτταλος έκανε επική ανατροπή στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας όπου έπαιζε απέναντι στην ομάδα της Αλσούπολης. Τι και αν βρέθηκε να χάνει μέχρι το 86’;;; Πρώτα ισοφάρισε με κεφαλιά του Τούντα, στο 90’ ο Γουδέλης με πέναλτι  έβαλε μπροστά τον ΑΟΝΦ και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κουλόλι διαμόρφωσε το τελικό 1-3!!!

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Θανάσης Ψύλλιας): Κωτσάκης, Μωραΐτης, Κιάρρι, Χρονόπουλος (86′ Αγγελής), Θωμάκος, Γιαννιός, Πρίφτη, Τσούκας, Νταβούλ, Παπαδόπουλος (75′ Νταβιτασβίλι), Χαλάς

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ (Γαληνός Νικολαΐδης): Μπακόλας, Κορλιές (80′ Χρυσανθακόπουλος), Τούντας, Γκουντελίτσας, Καρδαράς, Μποζινάκης, Πάππος, Κουλάι (46′ Πλεξίδας), Κουλούρης, Κουλόλι, Σκέμπρι (46′ Γουδέλης).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Προηγούμενο άρθροΠαπακώστας κατά Βασιλόπουλου με στοιχεία!
Επόμενο άρθροΧαλκηδονικός: Αήτητος και μόνος πρώτος!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.