Ν.Φ.: “Υπάρχει και αυτό το ποδόσφαιρο”!

0

Αξίζει αναδημοσίευσης:

Παραβρέθηκα στο γήπεδο του Αχιλλέα Κ. Αχαρνών.

Του Κώστα Γαληνού στο Facebook

Παρακολούθησα σημαντικό φιλανθρωπικό αγώνα. Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ έπαιξαν με την ομάδα Εργατικού Κέντρου Αθήνας (Μικτή ομάδα 18 ομάδων εργασιακών σωματείων) για την ενίσχυση του συλλόγου “Μ.Α.Ν.Α” Νέας Φιλαδέλφειας.

Ερώτηση τι εστί “Μ.Α.Ν.Α” και τι κάνει;

Απάντηση: Αρχικά, Μπορώ, Αγωνίζομαι, Νικώ, Αξίζω.

Είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία, γονέων, κηδεμόνων και φίλων Α.μ.ε.Α. που τους οδήγησε στη δημιουργία του Μ.Α.Ν.Α η αγάπη για τα παιδιά και τα ΑμεΑ. Φυσικά δεν μπορούσε να απουσιάζει η Α.Ε.Κ. αφού η Ν. Φιλαδέλφεια είναι το σπίτι της. Ήμασταν ελάχιστοι φίλαθλοι, πιθανόν οι αγωνιζόμενοι ποδοσφαιριστές περισσότεροι. Το κρύο και η παγωνιά, η θερμοκρασία χαμηλή.

Στις καρδιές μας όμως απέραντη ζεστασιά, ειδικά όταν δίπλα μου καθότανε ένα παιδάκι, από τον Σύλλογο και διέκρινα το χαμόγελό του, την χαρά του, το πανηγύρι του, για την γιορτή που είχε στηθεί, από την αγάπη των μελών του Συλλόγου τους, με την συνδρομή των βετεράνων της Α.Ε.Κ. ….το ποδοσφαιρικό αποτέλεσμα 3-3, το συναισθηματικό αμέτρητο.

Προηγούμενο άρθροΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ είναι ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ!
Επόμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: Αποτελέσματα του 5ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.