Ενημέρωση από την “Επαναστατική κίνηση ΝΦ-ΝΧ”

0

Λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ:
ΘΕΤΙΚΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ – Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ!

Η εκστρατεία για ένα Δημοτικό Στέκι Νεολαίας που ξεκίνησε με τις μικρές του δυνάμεις το νέο τοπικό πολιτικό σχήμα της Επαναστατικής Κίνησης Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και πλέον έχει αγκαλιάσει ενεργά η μαθητική νεολαία του Δήμου, βρίσκεται κοντά σε μία αίσια, νικηφόρα κατάληξη!

Την περασμένη Πέμπτη, 27/12, η Επιτροπή Μαθητών Λυκείων για τη διεκδίκηση του Δημοτικού Στεκιού Νεολαίας, συναντήθηκε επίσημα με τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Άρη Βασιλόπουλο, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, του προσκόμισε τις πολλές δεκάδες υπογραφές μαθητών υπέρ του Στεκιού και περιέγραψε όλες τις λεπτομέρειες που συνδέονται με την διεκδίκηση.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος τοποθετήθηκε θετικά απέναντι στο αίτημα και μάλιστα, πρότεινε στους μαθητές συγκεκριμένους χώρους για να μπορέσει αυτό να πραγματοποιηθεί. Η Επιτροπή Μαθητών, αφού για μία ακόμα φορά τόνισε ότι διεκδικεί έναν κατάλληλα εξοπλισμένο χώρο που θα στεγάσει τις ανάγκες για δωρεάν ψυχαγωγία και έκφραση ΟΛΩΝ των νέων της πόλης και όχι μιας συγκεκριμένης ομάδας ή συλλογικότητας, έναν χώρο Δημοτικής ιδιοκτησίας και ευθύνης στον οποίο όμως τον πρώτο λόγο θα έχουν οι νέοι που θα δραστηριοποιούνται σε αυτόν, ζήτησε από τον Δήμαρχο να επισπεύσει όσο γίνεται τις προβλεπόμενες διαδικασίες, ώστε η εύρεση, η διαμόρφωση και η έναρξη λειτουργίας του Στεκιού να μην συμπέσει με την κορύφωση της προεκλογικής περιόδου και να μην ταυτιστεί με μικροπολιτικές σκοπιμότητες κάθε είδους και απόχρωσης.

Το ραντεβού της Επιτροπής Μαθητών με τον Δήμαρχο ανανεώθηκε για τις πρώτες μέρες του νέου χρόνου, όπου από κοινού θα γίνει επίσκεψη σε διαθέσιμο δημοτικό χώρο στη Νέα Χαλκηδόνα για να εξεταστεί η δυνατότητα έναρξης λειτουργίας του Στεκιού εκεί.

Η Επιτροπή Μαθητών Λυκείων για τη διεκδίκηση του Δημοτικού Στεκιού Νεολαίας δηλώνει ότι θα συνεχίσει την εκστρατεία συλλογής υπογραφών ενόψει της σχετικής συζήτησης του αιτήματος στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα διοργανώσει μια ανοικτή συνέλευση όσων μαθητών έχουν υπογράψει (πιθανότατα στις 27 Ιανουαρίου) για να συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες τις εκστρατείας, οι επίσημες δεσμεύσεις και προτάσεις της Δημοτικής Αρχής, αλλά και για να διευρυνθεί η ίδια η σύνθεση της Επιτροπής με περισσότερους μαθητές που θέλουν να δραστηριοποιηθούν άμεσα για την οριστική κατάκτηση του Στεκιού.

(Στη φωτογραφία μαθητές της Επιτροπής δείχνουν στον Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο τις υπογραφές που έχουν ως τώρα συλλεχθεί στο πλαίσιο της εκστρατείας)

Προηγούμενο άρθροΓλέντι από την “Λαϊκή Συνέλευση”
Επόμενο άρθρο“Ρεβεγιόν με μια αγκαλιά σε κάθε μοναχικό άνθρωπο”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.