Χαλκηδονικός: Αήτητος και μόνος πρώτος!

0

Ξεπέρασε τη σθεναρή αντίσταση του Αίαντα Αθηνών ο Χαλκηδονικός, νίκησε 2-0 και παρέμεινε μόνος πρώτος στην βαθμολογία της Γ’ Αθηνών με 25 βαθμούς.


Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν δύο οριζόντια δοκάρια στο 25’ σουτ του Νίκα από 30 μέτρα και στο 44’ με απευθείας φάουλ του Λυμπερόπουλου και πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0!

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, ο Χαλκηδονικός αξιοποίησε τις ευκαιρίες του και προηγήθηκε 1-0 με πλασέ του Σούρμπη στο 65’ και έκανε δύο τα τέρματα του με κεφαλιά του Νίκα στο 80ο λεπτό. Παράλληλα οι παίκτες του Περικλή Παπαζαφειρόπουλου κατάφεραν σε ακόμα ένα παιχνίδι να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους, έχοντας δεχτεί μόλις ένα τέρμα μετά από δέκα ματς.
 
ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ: Κολονέλος, Γενιδογάν, Νίκας (88’ Λαγός), Σκέμπι, Χαντζάρας, Λυμπερόπουλος, Σουλιώτης (46’ Σούρμπης και 85’ λ.τρ. Κάιλας), Χριστιανός, Αραπογιάννης (85’ Λαγός) Ράγιας, Χύτας (75’ Χασράμα).

ΑΙΑΣ ΑΘ: Ασιμάι, Σταθόπουλος (67’ Παπαδήμας), Μπουρλέση, Μεχμέτι, Σταματάκης, Αθανασόπουλος, Πέντσιβ, Μελιγκώνης (87’ Καλομαοίτης, Γκούρι (72’ Αλεξανδρής), Βικάτος, Στοτσένι (79’ Καβουριάδης).

Προηγούμενο άρθροΑσταμάτητος ο ΑΟΝΦ Άτταλος!
Επόμενο άρθροΝικάει και ονειρεύεται άνοδο…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.