Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Παναγίτσας Νέας Φιλαδέλφειας

0

Προεόρτια εκδήλωση για την επικείμενη εορτή της Γεννήσεως του Χριστού διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου  2018 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ν. Φιλαδελφείας, παρουσία του Ιερού Κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεως, τοπικών αρχόντων, εκπροσώπων τοπικών πολιτιστικών συλλόγων και Μικρασιατικών σωματείων καθώς και πλήθους κόσμου που ανταποκρίθηκαν στο επετειακό κάλεσμα της τοπικής Εκκλησίας.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Παντελεήμων Παπασυννεφάκης.

Η εκδήλωση περιελάμβανε Χριστουγεννιάτικους ύμνους και παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα και τη Μικρά Ασία, τα οποία απέδωσε θαυμάσια η Μικτή Χορωδία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ν. Φιλαδελφείας «Παναγία η Βουρλιώτισσα», υπό τη διεύθυνση του χοράρχου Μουσικοδιδασκάλου κ. Κωνσταντίνου Σταυρουλάκη.

Μετά το πέρας της εορτής ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Επιφάνιος Αρβανίτης, αφού μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γαβριήλ, ευχαρίστησε με θερμούς λόγους και συνεχάρη τόσο τους συμμετέχοντες, όσο και τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού π. Παντελεήμονα για την άρτια και επιτυχή οργάνωση της εκδήλωσης, απευθύνοντας ευχές για τις εορτές σε όλους τους παριστάμενους.

ΠΗΓΗΕκ της Ιεράς Μητροπόλεως
Προηγούμενο άρθροΒίντεο: Η εκδήλωση του Γιάννη Βούρου – Ιδρυτική διακήρυξη (Φωτογραφίες)
Επόμενο άρθροΟ Χορός του ΑΟΝΦ Άτταλου (Φωτογραφίες)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.