“Απάντηση σε δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας”

0

Από τον συμπολίτη μας κ. Ρένο Αρβανίτη λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

Αρκετά διχάσατε την πόλη μας…

Διάβασα σε ανυπόγραφο άρθρο τοπικής ιστοστελίδας που διαχειρίζεται ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας της Νέας Χαλκηδόνας  (εκλεγμένος με την «Δύναμη Πολιτών» του Άρη Βασιλόπουλου), δημοσίευμα που μεταξύ άλλων αναφέρεται και στο πρόσωπό μου.

Να ενημερώσω λοιπόν τον συντάκτη του άρθρου επωνύμως…, ότι από ουδεμία ιδιαίτερη αγωνία διακατέχομαι να ασχοληθώ με τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Η μόνη μου «αγωνία» είναι να απαλλαγεί η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα από την χειρότερη διοίκηση των τελευταίων δεκαετιών.

Όσον αφορά την ιδεολογικοπολιτική μου καταγωγή, ουδέποτε την απέκρυψα. Κάθε άλλω, είμαι περήφανος για αυτή.

Όμως κατά την ταπεινότατη… γνώμη μου δεν έχει καμία σημασία για την τοπική κοινωνία το αν κάποιος που δραστηριοποιείται με τα αυτοδιοικητικά προέρχεται από την Δεξιά ή την Αριστερά. Τα προβλήματα της πόλης μας είναι κοινά και μας αφορούν όλους το ίδιο, ανεξάρτητα με το τι θα ψηφίσουμε στις Εθνικές εκλογές.

Αρκετά διχάσατε την πόλη μας με το γήπεδο – αντιγήπεδο. Δεν θα μας χωρίσετε τώρα και για τις πολιτικές μας επιλογές.

Χρόνια πολλά σε όλους!

Προηγούμενο άρθρο«Της προπαγάνδας το ανάγνωσμα Νο2…» #propaganda_Νο2
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Ενοπλη ληστεία από συμμορία μηχανόβιων! 
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.