Βίντεο Δ.Σ.: “Σφοδρή” σύγκρουση Βασιλόπουλου-Παπακώστα με καταγγελίες & βαρείς χαρακτηρισμούς!

0

Σφοδρή σύγκρουση είχαμε στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα (21/11), ανάμεσα στον δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο και τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Παπακώστα (αποχώρησε από την Δύναμη Πολιτών στις 17/12/2017 καταγγέλλοντας τον δήμαρχο)!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Βασίλης Παπακώστας ζήτησε τον λόγο από την πρόεδρο κατά την διάρκεια της συζήτησης του 1ου θέματος ημερησίας διάταξης. Ο κύριος Παπακώστας καυτηρίασε τον χαρακτηρισμό “ψεύτες” όπως αποκάλεσε τους 4 πρόσφατα παραιτηθέντες δημοτικούς συμβούλους (αντιδήμαρχοι & στενοί συνεργάτες του δημάρχου) με ανακοίνωσή της η παράταξη του δημάρχου (Δύναμη Πολιτών), σε απάντηση της αρχικής ανακοίνωσης-καταγγελίας των “4” μετά την παραίτησή τους! Επίσης κατηγόρησε την διοίκηση Βασιλόπουλου για “υπερτιμολογήσεις” έργων και επιφυλάχτηκε να καταθέσει τα σχετικά έγγραφα… Η αντίδραση του δημάρχου ήταν έντονη και στο τέλος υπήρξε ανταλλαγή χαρακτηρισμών!

-Βασίλης Παπακώστας: “Σε κατηγορώ για στόχο καριέρας χωρίς αρχές και για πολιτικό αποστάτη της αριστεράς”…
-Άρης Βασιλόπουλος: “Εσύ είσαι η 5η φάλαγγα του Φράνκο”…

Δείτε τα όλα στο βίντεο-ρεπορτάζ της Fx-news:

Διαβάστε και τις σχετικές ανακοινώσεις-καταγγελίες που έχουν πυροδοτήσει το κλίμα ανάμεσα στην διοίκηση Βασιλόπουλου και τους πρώην στενούς συνεργάτες του:

“Αλήθεια ή ψέματα κύριε Δήμαρχε;;;”

Απάντηση της “Δύναμης πολιτών” στους “4” παραιτηθέντες

Ανεξαρτητοποίηση δημοτικού συμβούλου του Άρη Βασιλόπουλου!


“Διάλυση”…

“Διάλυση” και του “Πολιτιστικού Σεπτέμβρη”!

Προηγούμενο άρθροΧαλκηδόνιο Ωδείο – Irina Kulikova: Συναυλία και σεμινάριο κλασικής κιθάρας
Επόμενο άρθροΣΟΝΦ: Με μαζική συμμετοχή οι παιδικοί αγώνες
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.