ΝΦ-ΝΧ: Που είναι η δημοτική συγκοινωνία που εξήγγειλαν;;;

0
Τα λεωφορεία στη Νέα Ιωνία…

Τον Ιούλιο και μετά από διαβούλευση (και δημόσια…) δύο μηνών, η δημοτική αρχή του κυρίου Βασιλόπουλου ανακοίνωσε ότι: “Ξεκινά σε λίγους μήνες η Δημοτική Συγκοινωνία…“!

Μάλιστα είχαν διαμορφωθεί και οι δύο κυκλικές διαδρομές που θα κάλυπταν τις ανάγκες της πόλης. Να θυμίσουμε ότι επί των ημερών την συγκεκριμένης δημοτικής αρχής, τα δύο από τα τρία λεωφορεία (mini bus) που έχει ο Δήμος μας, έχουν παραχωρηθεί στον Δήμο Νέας Ιωνίας ο οποίος και τα χρησιμοποιεί για τις ανάγκες της δημοτικής συγκοινωνίας των δημοτών του…

Οπότε, για να λειτουργήσει -όπως υποσχέθηκε η δημοτική αρχή- η δημοτική συγκοινωνία στη Νέα Φιλαδέλφεια & Νέα Χαλκηδόνα, τα λεωφορεία θα πρέπει να επιστραφούν στον Δήμο μας από την Νέα Ιωνία. Άλλωστε όπως ανακοινώθηκε τον Ιούλιο: “Για τις ανάγκες της δημοτικής συγκοινωνίας έχουν προβλεφθεί τέσσερις οδηγοί. Το συνολικό κόστος έχει υπολογισθεί σε 122 χιλιάδες ευρώ“…

Και ενώ όλοι περιμέναμε να δούμε τα λεωφορεία να κινούνται μετά από χρόνια στους δρόμους της πόλης μας… μαθαίνουμε ότι τα δύο λεωφορεία που είχαμε “δανείσει” στη Νέα Ιωνία, αντί να επιστραφούν στον δήμο μας για να ξεκινήσει η Δημοτική συγκοινωνία… θα παραμείνουν για άλλους 6 μήνες στην Νέα Ιωνία μέσω παράτασης που θα δοθεί με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου ΝΦ-ΝΧ!!!

Μπερδευτήκατε;;; Και εμείς!!!

Θα λειτουργήσει η δημοτική συγκοινωνία;;;

Περιμένουμε απαντήσεις από την δημοτική αρχή του κ. Βασιλόπουλου…

Προηγούμενο άρθροΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Την Κυριακή η εκδήλωση του Τάσου Κωνσταντινίδη
Επόμενο άρθροΝ.Φ.: Απάντηση των εκπαιδευτικών του 9ου Νηπιαγωγείου στην καταγγελία για “κοξάκι”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.