Πήρε μπρος ο Άτταλος… – Το “βιολί του” ο Χαλκηδονικός!

0

Σημαντικές νίκες σημείωσαν οι δύο ερασιτεχνικές ποδοσφαιρικές ομάδες του Δήμου μας!

Αρχείο

Δεύτερη στη σειρά νίκη και μάλιστα εκτός έδρας για τον ΑΟΝΦ Άτταλο! Η ομαδα της Νέας Φιλαδέλφειας μετά το κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της 2η κατηγορίας της Αθήνας, φαίνεται στις τελευταίες αγωνιστικές να ανακάμπτει (3 νίκες σε 4 αγώνες) και να ξεφεύγει από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας!

Την Κυριακή (25/11) το μεσημέρι επικράτησε με 2-0 στον Χολαργό επί της δυνατής ομάδας του Άρη με τέρματα των Γιώργου Τούντα και Σταύρου Παναγιωτάκη!

ΑΟΝΦ Ατταλος: Μπακόλας, Κορλιές (Πλεξίδας), Τούντας, Γκουντελίτσας, Μαχαίρας (Καρδάρας), Μπισμπίκης, Πάππος (Μαχαίρας), Κουλόλι, Κουλούρης (Γουδέλης), Παναγιωτάκης, Ζυμάρης (Σκέμπι).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Την νίκη με 2-0 εντός έδρας πανηγύρισε ο ΑΟΠ Χαλκηδονικός με τέρματα των Αραπογιάννη & Παππά και παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της 3ης κατηγορίας της Αθήνας, χωρίς να έχει δεχθεί ήττα!

Χαλκηδονικός: Κολονέλος, Γενιδογάν Φ., Νίκας (82’ Γκέρτσος), Ράγιας, Χαντζάρας, Λυμπερόπουλος, Σουλιώτης (46’ Χασράμα), Χριστιανός, Αραπογιάννης (77’ Τσούδης), Χύτας, Παππάς (40’ Λαγός).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

PIRE-

Προηγούμενο άρθρο“Πυρά” κατά Βασιλοπούλου και από την Βάλια Ματσουκά
Επόμενο άρθροΦΕΑ: Νίκη και στο Γαλάτσι!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.