Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 - 3:00 πμ

Πήρε μπρος ο Άτταλος… – Το “βιολί του” ο Χαλκηδονικός!

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!

Σημαντικές νίκες σημείωσαν οι δύο ερασιτεχνικές ποδοσφαιρικές ομάδες του Δήμου μας!

Αρχείο

Δεύτερη στη σειρά νίκη και μάλιστα εκτός έδρας για τον ΑΟΝΦ Άτταλο! Η ομαδα της Νέας Φιλαδέλφειας μετά το κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της 2η κατηγορίας της Αθήνας, φαίνεται στις τελευταίες αγωνιστικές να ανακάμπτει (3 νίκες σε 4 αγώνες) και να ξεφεύγει από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας!

Την Κυριακή (25/11) το μεσημέρι επικράτησε με 2-0 στον Χολαργό επί της δυνατής ομάδας του Άρη με τέρματα των Γιώργου Τούντα και Σταύρου Παναγιωτάκη!

ΑΟΝΦ Ατταλος: Μπακόλας, Κορλιές (Πλεξίδας), Τούντας, Γκουντελίτσας, Μαχαίρας (Καρδάρας), Μπισμπίκης, Πάππος (Μαχαίρας), Κουλόλι, Κουλούρης (Γουδέλης), Παναγιωτάκης, Ζυμάρης (Σκέμπι).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Την νίκη με 2-0 εντός έδρας πανηγύρισε ο ΑΟΠ Χαλκηδονικός με τέρματα των Αραπογιάννη & Παππά και παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της 3ης κατηγορίας της Αθήνας, χωρίς να έχει δεχθεί ήττα!

Χαλκηδονικός: Κολονέλος, Γενιδογάν Φ., Νίκας (82’ Γκέρτσος), Ράγιας, Χαντζάρας, Λυμπερόπουλος, Σουλιώτης (46’ Χασράμα), Χριστιανός, Αραπογιάννης (77’ Τσούδης), Χύτας, Παππάς (40’ Λαγός).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

PIRE-