Fx-news-ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Προς “παπαγάλους” και άλλους…

0

Έχοντας μπει για τα καλά στην προεκλογική περίοδο που θα τερματιστεί με το άνοιγμα της κάλπης την 19η Μαΐου, στα καφενεία, στις καφετέριες, στα σουβλατζίδικα και στα διάφορα στέκια της Νέας Φιλαδέλφειας & Νέας Χαλκηδόνας, οι φήμες, τα σενάρια, τα ακατάσχετα ψεύδη και τα fake news έχουν αρχίσει ήδη να “μολύνουν” την ατμόσφαιρα της πόλης μας!

Θα μας πείτε… “είναι η εποχή τους, προεκλογική περίοδος γαρ…” και θα έχετε απόλυτο δίκιο!

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ εφημερίδα Fx-news για 8η συνεχή χρόνια είναι στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση!

Στα 8 αυτά χρόνια:
  • Μοχθήσαμε & “ματώσαμε” για να αντιμετωπίσουμε με αξιοπρέπεια και επίπεδο την απίστευτη πολεμική που μας έγινε από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας από πάμπολλα μέτωπα!
  • Αγωνιστήκαμε και θα αγωνιζόμαστε για την βελτίωση της ζωής των δημοτών και των παιδιών μας. Και καταφέραμε αρκετά!
  • Συγκρουστήκαμε μετωπικά (με αξιοπρέπεια πάντα) με το σύστημα και με τον εκάστοτε δήμαρχο ή πολιτικό, όταν κρίναμε ότι δρουν κατά των συμφερόντων και της ποιότητας ζωής των δημοτών!
  • Υποστηρίξαμε και θα υποστηρίζουμε με αυταπάρνηση τα όσα θετικά -για εμάς- γίνονται στην πόλη μας και φιλοξενήσαμε στην εφημερίδα μας και την αντίθετη -από την δική μας- άποψη.
  • ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ μέχρις εσχάτων (μέσα από τα γραπτά μας και τα ρεπορτάζ μας) την προσπάθεια “μπαχαλοποίησης” της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της ιστορικής πόλης μας από όσους επεδίωξαν να το πράξουν!
  • Και τέλος, ΔΕΝ είχαμε ούτε θα έχουμε πολιτικούς ή οικονομικούς “πατρόνους” και όσο αντέξουμε.-

Τα υπόγεια μας προκαλούν αλλεργία!

Για αυτό λοιπόν:

  • ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ από ΚΑΝΕΝΑ πολιτικό ή μη ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ να “χρησιμοποιεί κατά το δοκούν” στα καφενεία και στα στέκια το όνομα την Fx-news! Τα κλισέ τυπου: “η Fx-news είναι μαζί μας”, “μας στηρίζει”, “είναι δεδομένη”, “δικιά μας εφημερίδα” κλπ… είναι καθαρή σπέκουλα και όσοι συνεχίσουν να την χρησιμοποιούν θα κατονομαστούν.-
  • ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ από ΚΑΝΕΝΑN “κυβερνώντα” της διοίκησης του δήμου “υποδείξεις” τού τι θα δημοσιεύουμε και τι όχι.-
  • ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ από κανέναν υποψήφιο δήμαρχο ή σύμβουλο ή “επικοινωνιολόγο”, “υποδείξεις” τού τι θα δημοσιεύουμε και τι όχι.-
  • ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ την χρησιμοποίηση της Fx-news ως “άλλοθι”… Καθένας έχει την πορεία του και ο κόσμος μάς κρίνει καθημερινά, θετικά ή αρνητικά.-

Όλα τα παραπάνω, προς αποφυγή παρεξηγήσεων και περαιτέρω διαξιφισμών. Είμαστε ξεκάθαροι, δεν έχουμε προσωπικά με ΚΑΝΕΝΑΝ… αλλά, θα προστατεύουμε και θα προστατεύσουμε με κάθε θεμιτό τρόπο την εφημερίδα μας.

Εφημερίδα Fx-news και ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Πάλι για την αποφυγή οιοδήποτε παρεξηγήσεων από υποψηφίους, παρατάξεις κλπ σημειώνουμε ότι: Η εφημερίδα μας (έντυπη & ηλεκτρονική) όπως και όλες οι αντίστοιχες -free press- επαγγελματικές εφημερίδες του κόσμου, έχει ως μοναδικό έσοδο την διαφήμιση. Προβολή επιχειρήσεων, ιδιωτικών εκδηλώσεων, εκλογικών εκδηλώσεων-προγραμμάτων-προσώπων κλπ.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση

Βασίλης Βέττος

Eκδότης Fx-news


Προηγούμενο άρθροΦΕΑ: Νικηφόρα πέρασε και από το Μαρκόπουλο…
Επόμενο άρθροΕφημερίδα Fx-news: Δεκέμβριος 2018
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.