ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Ανακοίνωση του Λύσανδρου Γεωργαμλή

0

Από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ένωση Δημοτών” κύριο Λύσανδρο Γεωργαμλή λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Αγαπητοί μου συμπολίτες/σες,

Επικοινωνώ σήμερα μαζί σας, με αφορμή τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές. Στις προηγούμενες εκλογές τόσο η παράταξή μας “Ένωση Δημοτών”, όσο και εγώ προσωπικά, απολάβαμε της εκτίμησής σας, η οποία αποτυπώθηκε στ’ αποτελέσματα όπου μας ανέδειξε δεύτερο επιτυχόντα συνδυασμό στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας -Νέας Χαλκηδόνας.

Σας ευχαριστούμε.

Αυτά τα τέσσερα (4) χρόνια που μεσολάβησαν από τότε, παρά την εσωτερική πολεμική που αντιμετωπίσαμε και την έλλειψη διάθεσης συνεργασίας από την Δημοτική αρχή, προσπαθήσαμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας, ασκώντας σοβαρή και συνετή αντιπολίτευση.

Ενόψει των επερχόμενων Δημοτικών εκλογών και του πολιτικού σκηνικού που διαμορφώνει η νέα νομοθεσία, η πόλη μας κινδυνεύει να περιέλθει σε κατάσταση ακυβερνησίας. Σήμερα λίγους μήνες πριν την εκλογική αναμέτρηση, έχουν εμφανιστεί άνω των δεκαπέντε (15) υποψηφιοτήτων που σε κάθε περίπτωση είναι υπερβολικές για το Δήμο μας. Το γεγονός αυτό θα οδηγήσει με βεβαιότητα σε μια αποδυναμωμένη Δημοτική Αρχή, που θ’ ασχολείται περισσότερο με ισορροπίες και λιγότερο με την διοίκηση της πόλης και τα προβλήματα των συμπολιτών μας.

Η προσπάθεια όλων μας πρέπει να στραφεί σε αυτή την επικίνδυνη πορεία και να την ανατρέψει. Η πόλη μας χρειάζεται υποψηφίους για τη θέση του Δημάρχου και όχι υποψηφίους Δημάρχους για τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου. Χρειάζεται υποψηφιότητα που θα προκύψει μέσα από την μεγαλύτερη δυνατή σύνθεση πολιτικών και η οποία θα απολάβει ισχυρής πλειοψηφίας.

Αυτές είναι οι σκέψεις που μας προβλημάτιζαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, όταν πολλοί από εσάς συζητώντας μαζί μας, μας προτρέπατε να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2014. Πιστεύω ότι πρώτοι εμείς στην Ένωση Δημοτών και προσωπικά εγώ πρέπει να φροντίσουμε για την ομαλή πορεία της πόλης μας, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες και εγωισμούς, προσαρμοσμένοι στις επιταγές της νέας Νομοθεσίας.

Με αυτές τις σκέψεις αποφάσισα να μην διεκδικήσω στις επόμενες εκλογές τη θέση του Δημάρχου και μαζί με τους συνεργάτες μου στην Ένωση Δημοτών, ν’ αναζητήσουμε εκείνο το πρόσωπο που θα ενώνει και θα δώσει διέξοδο στα αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί. Να διαμορφώσουμε τις πολιτικές προτάσεις και λύσεις κατά τέτοιο τρόπο που όλοι μαζί και μ’ εσάς συμπαραστάτες, θα εφαρμόσουμε στο Δήμο μας την επόμενη τετραετία.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

ΛΥΣΣΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΜΛΗΣ

Προηγούμενο άρθρο“Ούτε ψηφοδέλτιο δεν μπορεί… ο #arxontas!”
Επόμενο άρθροΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-Ν.Φ.: “Κρούσματα κοξάκι σε Νηπιαγωγείο”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.