1ο Δημοτικό Ν.Χ.: Παραβίαση από τοξικομανείς- έκλεισε το σχολείο!

0

Το πρωί της Παρασκευής (02/11) που άνοιξε το σχολείο για να υποδεχτεί τους μικρούς μαθητές, βρέθηκαν στον χώρο του σχολείου, σύριγγες και ακαθαρσίες που άφησαν πίσω τους τη νύχτα χρήστες ναρκωτικών! Οι εκπαιδευτικοί ενημέρωσαν για το γεγονός τους γονείς, οι οποίοι φυσικά δεν θα μπορούσαν με αυτές τις συνθήκες να αφήσουν τα παιδιά τους στο σχολείο… το οποίο και έκλεισε!

Ήταν η τρίτη τουλάχιστον φορά το τελευταίο διάστημα -σύμφωνα και με τις καταγγελίες των γονέων- που το 1ο Δημοτικό σχολείο Νέας Χαλκηδόνας έγινε τόπος χρήσης σκληρών ναρκωτικών!

Να σημειώσουμε ότι υπεύθυνος για την συντήρηση και φύλαξη των σχολείων είναι ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας…

Μετά και το σημερινό περιστατικό και το κλείσιμο του σχολείου ο Δήμος εξέδωσε ανακοίνωση… “αποποίησης ευθυνών”:

Άμεση παρέμβαση καθαρισμού και απολύμανσης σχολείου μετά από παραβίαση από τοξικομανείς

Δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Ν. Χαλκηδόνας, όταν το πρωί διαπίστωσαν ότι το προαύλιο του σχολείου είχε παραβιαστεί από τοξικομανείς που φεύγοντας είχαν αφήσει πίσω τους σύριγγες και ακαθαρσίες.

Επιτόπου έσπευσαν, αμέσως μετά την κλήση της Δ/ντριας του σχολείου, ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Τεχν. Υπηρεσιών Γιάννης Καλαμπόκης και Καθαριότητας Νίκος Ανανιάδης καθώς και ο πρόεδρος της Α’ Σχολικής επιτροπής Παύλος Παπαθεοφάνους. Ταυτόχρονα επιλήφθηκε και η Δ/νση Καθαριότητας, με καθαρισμό και απολύμανση του χώρου.

Σε περιστατικά παραβιάσεων, βανδαλισμών και κλοπών ο Δήμος αποκαθιστά τα προβλήματα και ενημερώνει εγγράφως την Αστυνομία. Δεδομένου ωστόσο ότι αυξάνει η συχνότητα τέτοιων περιστατικών, η Δημοτική Αρχή θα ανοίξει οργανωμένο διάλογο με όλη τη σχολική κοινότητα το επόμενο διάστημα με στόχο την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Ένωση Γονέων ΝΦ-ΝΧ: “Φυλάξτε τα σχολεία μας”


Βίντεο: Διάρρηξη στο 3ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας (Μίλτος Κουντουράς)

Προηγούμενο άρθρο“Ηθοποιός ο νέος υποψήφιος;;;” #ekloges_nf_nx
Επόμενο άρθροΓια την Ελλάδα…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.