Οι “οικολόγοι” της δημοτικής μας αρχής…

0

Δημοσιεύουμε το σχόλιο του συμπολίτη μας κ. Σπύρου Καβακόπουλου και τα συμπεράσματα δικά σας…

Δημοτική αφισορύπανση

Χαίρομαι. Αξιόλογοι επιστήμονες θα μιλήσουν στην πόλη μας. Δεν χαίρομαι όμως καθόλου, όταν τα ονόματά τους γίνονται αιτία αφισορύπανσης από τον δήμο.

Αλήθεια τι σχέση έχει φιλοσοφία και πολιτισμός με αφισορύπανση στάσεων; Άραγε γνωρίζουν οι καλεσμένοι μας ότι τα ονόματά τους στις στάσεις, συναγωνίζονται παράνομα τη δημοσιότητα κάθε αφισοκολλημένου;

Συγκρίνετε στάση Ν. Φιλαδέλφειας, με αυτήν που φωτογράφησα στην Κρακοβία Πολωνίας, έξω μάλιστα από γήπεδο ποδοσφαίρου. Να η διαφορά μας στον πολιτισμό και τρόπο σκέψης των υπευθύνων πολιτισμού των δήμων.

θα μου πείτε συνηθίσαμε το τέρας του μπάχαλου και δεν το βλέπουμε. Ναι αλλά σαν τέρας αρχίσαμε να του μοιάζουμε κι αυτό άρχισε να μας τρώει. Άντε και καλή του χώνεψη. Αμήν.

Προηγούμενο άρθροΆγιος Ιωάννης ΝΦ: Αφιέρωμα στην Υπεραγία Θεοτόκο – Θεατρικό
Επόμενο άρθροΝ.Φ.: Ένοπλη ληστεία σε ξενοδοχείο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.