Ξεκίνησαν οι “προεκλογικές” ασφαλτοστρώσεις!

0

Έξι μήνες πριν τις Δημοτικές εκλογές η διοίκηση Βασιλόπουλου μας ενημερώνει ότι: “Ξεκίνησε μεγάλο έργο ασφαλτοστρώσεων”!

“Κλασσικά εικονογραφημένα…”

 

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου:

1/11/2018 – Δελτίο τύπου

Ξεκίνησε μεγάλο έργο ασφαλτοστρώσεων

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλο έργο ασφαλτοστρώσεων από ίδιους πόρους του Δήμου. Το έργο είχε προϋπολογισμό 800.000, ενώ μετά τον μειοδοτικό διαγωνισμό και την έκπτωση του αναδόχου υπογράφηκε σύμβαση 340.000. Πρόκειται για την ασφαλτόστρωση  αρκετών οδών ανάλογα με τις ανάγκες που έχουν καταγραφεί, ανάμεσα στις οποίες ενδεικτικά: Δωδεκανήσου, Κώστα Βάρναλη, Πεταλά, Περισσού, Οδυσσέως στη Ν. Χαλκηδόνα και Ανθέων, Μουταλάσκη, Αγ.Ιωάννου, Σαράντα Εκκλησιών στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Λόγω του γεγονότος ότι το έργο θα ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Νοέμβρη, ζητούμε την κατανόηση των δημοτών για την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας σε οδούς της πόλης ανάλογα με την πρόοδο του έργου.

Αρχές του 2019, θα δημοπρατηθεί νέο μεγάλο έργο ασφαλτοστρώσεων με προϋπολογισμό 1.100.000 με συγχρηματοδότηση περίπου 50% από την Περιφέρεια. Το νέο έργο αφορά 52.000 τ.μ. οδών και πεζοδρομίων και μαζί με αυτό που ήδη εκτελείται αναμένεται να καλύψει πλήρως τις ανάγκες του Δήμου.


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: “Ασφαλτόστρωση Αρτάκης και Αλεξανδρείας”

Προηγούμενο άρθροΣυνέχισε με νίκη η ΦΕΑ
Επόμενο άρθροΑυτοί είναι -μέχρι στιγμής- οι υποψήφιοι Δήμαρχοι
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.