Ν.Φ.: Απάντηση των εκπαιδευτικών του 9ου Νηπιαγωγείου στην καταγγελία για “κοξάκι”

0

Από τους εκπαιδευτικούς του 9ου Νηπιαγωγείου Νέας Φιλαδέλφειας, λάβαμε και δημοσιεύουμε τα παρακάτω, που αφορούν την απάντησή τους στην καταγγελία γονέα στην Fx-news για «Κρούσματα ιού κοξάκι στο 9ο Νηπιαγωγείο»:

Θα επιθυμούσαμε να δημοσιευθεί το παρακάτω κείμενο ως απάντηση στην ανώνυμη καταγγελία για κρούσματα «κοξάκι» στο 9ο νηπιαγωγείο.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό του 9ου νηπιαγωγείου Νέας Φιλαδέλφειας έχει εκφράσει πως είναι ανοιχτό σε κάθε πρόκληση, πρόσκληση, ανησυχία και αγωνία των γονέων και των μαθητών του.

Ο γονέας που έκανε την ΑΝΩΝΥΜΗ καταγγελία (σχετικά με τον ιό κοξάκι) προφανώς έχει την απαίτηση να εκπαιδευτεί το παιδί του και να δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης σε μια σχολική ομάδα που ο ίδιος αμφισβητεί.

Θα ήταν πιο αποτελεσματικό αν ενημέρωνε τις νηπιαγωγούς για τις ανησυχίες του και όχι την εφημερίδα!

Με εκτίμηση

Οι εκπαιδευτικοί του 9ου νηπιαγωγείου

Σημείωση Fx-news: Η καταγγελία που λάβαμε ΔΕΝ ήταν ΑΝΩΝΥΜΗ, όπως ανώνυμες ΔΕΝ είναι οι καταγγελίες που δημοσιεύουμε. Τα στοιχεία των καταγγελόντων προστατεύονται από το δημοσιογραφικό απόρρητο.

Ευχαριστούμε πολύ τους εκπαιδευτικούς του 9ου νηπιαγωγείου για την επικοινωνία τους με την εφημερίδα μας.


Διαβάστε σχετικά:

Σχετικά με την καταγγελία για κρούσματα “κοξάκι” σε νηπιαγωγείο

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-Ν.Φ.: “Κρούσματα κοξάκι σε Νηπιαγωγείο”

Προηγούμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: Που είναι η δημοτική συγκοινωνία που εξήγγειλαν;;;
Επόμενο άρθροΧαλκηδονικός: Πρωτοποριακές ιατρικές παροχές στους αθλητές του
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.