Κυριακή. “Μοίρασμα ‘της προπαγάνδας το ανάγνωσμα’… #propaganda (πληρωμένο από τους Γαλάτες)”

0

Κατά ριπάς μοιράζεται πόρτα-πόρτα το προεκλογικό-προπαγανδιστικό έντυπο (σε πάπυρο) που με λεφτά των… Γαλατών… τύπωσε και μοιράζει ο #arxontas του χωριού (Γαλατικού έτσι;)!

Ας επαναλάβουμε το (φανταστικό) ιστορικό της υπόθεσης:

 

Μεγάλη μαγκιά έκανε ο #arxontas!

Ποιες ιδεολογίες, ποιες ηθικές αξίες… ούτε τους τύπους ΔΕΝ εκράτησε…

Αυτά όλα είναι «σανός» για τους χωριάτες και τους ανόητους εμποράκους!

Η δουλειά (ψηφαλάκια) να γίνει και μετά «ποιος θα το θυμάται»…

 

«Της προπαγάνδας το ανάγνωσμα…» #propaganda

Τι έκανε λοιπόν ο αγαπημένος μας #arxontas του αγαπημένου μας (φανταστικού) Γαλατικού χωριού;;;

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή.

Πριν ενάμιση χρόνο περίπου, ο #arxontas έβαλε τον υπασπιστή του να εκδώσει και διανείμει στους Γαλάτες του χωριού, «ενημερωτικό» πάπυρο που θα ευλογά τα γένια του και θα γράφει πόσο τιτανοτεράστιος είναι. Μάλιστα το «ενημερωτικό» έντυπο (σε πάπυρο) το έκανε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μην πληρώνει χαράτσια κλπ όπως οι κοινοί Γαλάτες… Δεν μπορούσε όμως να μην πληρώνει τον πάπυρο και τον γραφέα του. Και του έρχονταν βαρύ! #Αrxontas τώρα… σου λέει και θα πληρώνω από το πουγγί μου;

Και τι έκανε λέτε;;;

Έβαλε και ψήφισαν στο συμβούλιο του Γαλατικού χωριού, λίγους μήνες πριν τις εκλογές, την χρηματοδότηση του ενημερωτικού εντύπου (σε πάπυρο) από το ταμείο του χωριού! Άλλαξε που λέτε μόνο την ονομασία του εντύπου (για τους τύπους) και με τα χρήματα των χωριανών έκανε προπαγάνδα στο τσάμπα!

Φοβερό έτσι;;;!!!

Μεγάλος μάγκας και βάλε ο… #arxontas λέμε…!

«Πίνει στην υγειά των κορόιδων…»

«Δοξάστε τον»!!!»

*Η παραπάνω ιστορία είναι… φανταστική. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε σε περίπτωση που την συνδυάσετε με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις…


“Της προπαγάνδας το ανάγνωσμα…” #propaganda

Προηγούμενο άρθροΗ “Πηνελόπη” θα φέρει βροχές και κρύο στην Αττική…
Επόμενο άρθρο“Πυρά” κατά Βασιλοπούλου και από την Βάλια Ματσουκά
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.