Ερωτήματα προς την σχολική επιτροπή του Δήμου & όχι μόνο!

0

Μετά την ΕΠΩΝΥΜΗ και ΟΧΙ ανώνυμη καταγγελία (όπως παπαγαλίζουν διάφοροι…) γονέα που δημοσίευσε αυτούσια η Fx-news, σχετικά με “πολλαπλά κρούσματα “ιού κοξάκι” σε νηπιαγωγείο της πόλης μας”, ο Πρόεδρος της σχολικής επιτροπής κ. Π. Παπαθεοφάνους, απέστειλε επιστολή-ενημέρωση για το θέμα… όχι στην εφημερίδα μας -που δημοσίευσε την επώνυμη καταγγελία- αλλά σε τοπικό μέσο που εκδίδεται από στέλεχος και στενό συνεργάτη του δημάρχου κ. Άρη Βασιλόπουλου!!!

Και δεν φτάνει που ΔΕΝ απέστειλε την επιστολή-ενημέρωση ως όφειλε (πρόεδρος σχολικής επιτροπής) για το θέμα ΟΧΙ μόνο στην Fx-news αλλά και στο σύνολο του τοπικού Τύπου για να ενημερωθούν οι δημότες-γονείς, με νεότερη (!) επιστολή του πάλι στο τοπικό μέσο που εκδίδεται από στέλεχος και στενό συνεργάτη του δημάρχου, κατηγορεί την εφημερίδα μας και τον εκδότη της με ψευδείς και ακραίους χαρακτηρισμούς και για το μόνο που δεν μας κατηγορεί είναι… “ότι βάλαμε εμείς τον ιό για να δημιουργηθεί αναστάτωση και να βλάψουμε προεκλογικά τον δήμαρχό του”!  Φευ…

Και ερωτούμε: Η σχολική επιτροπή και ο πρόεδρος της γνώριζε για τα κρούσματα του ιού πριν την δημοσίευση; Γνώριζε ότι και άλλα νηπιαγωγεία είχαν παρόμοια κρούσματα; Γνωρίζει τι είναι ο “ιός κοξάκι“;

Αν ΝΑΙ, τι ενέργειες έκανε πριν την δημοσιοποίηση της καταγγελίας του δημότη;;;

Συνηθίσαμε 4,5χρόνια από την λάσπη τους – θα επανέλθουμε αν χρειαστεί…


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-Ν.Φ.: “Κρούσματα κοξάκι σε Νηπιαγωγείο”

Σχετικά με την καταγγελία για κρούσματα “κοξάκι” σε νηπιαγωγείο

Ν.Φ.: Απάντηση των εκπαιδευτικών του 9ου Νηπιαγωγείου στην καταγγελία για “κοξάκι”

Προηγούμενο άρθροΧαλκηδονικός: Πρωτοποριακές ιατρικές παροχές στους αθλητές του
Επόμενο άρθροΕκλογές 2019: Δεν θα είναι υποψήφιος ο Γιώργος Αράπογλου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.