Η “Επανεκκίνηση” για την Βία στα γήπεδα

0

Από την δημοτική παράταξη “Επανεκκίνηση ΝΦ-ΝΧ” λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Πρωτοβουλία εναντίον της βίας στα γήπεδα

Η «Επανεκκίνηση Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας» θεωρεί εξαιρετικά αρνητικά για τον αθλητισμό και την αγάπη των νέων ανθρώπων για το ποδόσφαιρο, τα χθεσινά απαράδεκτα επεισόδια στο περιθώριο του αγώνα ΑΕΚ- Άγιαξ. Πέρα από την αγωνιστική πλευρά, οι εικόνες της βίας και των συμπλοκών μέσα κι έξω από το ΟΑΚΑ είναι απογοητευτική για τους πολίτες.

Καθώς οι εργασίες στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ προχωρούν, παρά τον συνεχή, παντελώς αποτυχημένο και με άγνωστα κίνητρα πόλεμο που του έκανε η σημερινή δημοτική Αρχή υπό τον Άρη Βασιλόπουλο, είναι ανάγκη οι ενεργοί πολίτες και όσοι ενδιαφερόμαστε για τη Νέα Φιλαδέλφεια να μετάσχουμε σε πρωτοβουλίες, ώστε να αποτρέψουμε παρόμοιες μελλοντικές καταστάσεις στην πόλη.

Καλούμε τη διοίκηση της ΑΕΚ, που σωστά καταδίκασε τα χθεσινά επεισόδια με τρόπο απερίφραστο, να αναλάβει πρωτοβουλία σύγκλησης των παραγόντων του δήμου, παλαιών και νέων παρατάξεων, ώστε να διεξαχθεί μια ανοικτή συζήτηση για το πώς θα συνεργαστεί ο δήμος με την ΠΑΕ και την αστυνομία, προκειμένου να μείνουν εκτός πόλης τέτοιες αντικοινωνικές πρακτικές.

Κανονικά μια τέτοια πρωτοβουλία θα έπρεπε να έχει πάρει προ πολλού ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, αλλά η ανερμάτιστη πολιτική Βασιλόπουλου, που έχει βλάψει πολλαπλά την πόλη, έχει στερήσει από τη Νέα Φιλαδέλφεια τη δυνατότητα να συζητεί με την ΑΕΚ. Γι αυτό, η καταλληλότερη για μια τέτοια πρωτοβουλία υπό τις παρούσες συνθήκες, είναι η ίδια η ΑΕΚ.

Με ανοικτό διάλογο, κατάθεση επιχειρημάτων και προτάσεων και με σύμπραξη διαφορετικών φορέων (δήμος, αστυνομία, ΑΕΚ) μπορεί να αντιμετωπιστεί προληπτικά το θλιβερό αυτό φαινόμενο και να μείνει μακριά από την πόλη μας, όταν θα λειτουργήσει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Προηγούμενο άρθροΗ “Ένωση Γονέων ΝΦ.-ΝΧ” για τις καταλήψεις στα σχολεία
Επόμενο άρθροΔιπλή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.