Δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη

0

Λάβαμε την παρακάτω πρόσκληση:

 

 

 

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε την 21η Νοεμβρίου 2018, ημέρα  Τετάρτη και ώρα 7.30 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Ενημέρωση για το Διεθνές Συνέδριο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) που διοργανώθηκε στο Μπέλφαστ της Β.Ιρλανδίας.
  2. Έγκριση συνεργασίας με την ψυχογηριατρική εταιρεία «Ο Νέστωρ».
  3. Έγκριση συνεργασίας με το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Στήριξης Φ.
  4. Αποδοχή συμμετοχής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στα πλαίσια της Πρόσκλησης του ΥΠΕΣ με τίτλο : «Υποβολή αιτήσεων επιχορήγησης των Δήμων και των Νομικών Προσώπων αυτών για προσαρμογή λειτουργούντων δημοτικών βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 99/2017».
  5. Έγκριση σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου με έναν Παιδίατρο, στο πλαίσιο της χρηματοδοτούμενης δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».
  6. Έγκριση 15ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2018, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.
  7. Καθορισμός τελών καθαριότητας λαϊκών αγορών έτους 2019.
  8. Καθορισμός συντελεστών τελών Καθαριότητας και Φωτισμού ως και Δημοτικού Φόρου έτους 2019, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.
  9. Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2019.
  10. Έγκριση νέας παράτασης χρόνου παραχώρησης χρήσης δύο (2) λεωφορείων για έξι (6) επιπλέον μήνες στο Δήμο Νέας Ιωνίας για τη λειτουργία δημοτικής συγκοινωνίας.
  11. Εξαίρεση Ωφελουμένων, της πράξης «ΔΟΜΗ ΣΙΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ» με κωδικό ΟΠΣ 5003609 (στ΄φάση).
  12. ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ. 11/2018 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΠ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ < ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ  ΙΔΡΥΣΗΣ 3ου ΔΙΘΕΣΙΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ>
  13. ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ. 12/2018 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΠ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ <ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ >.
  14. Κατάρτιση Πίνακα για έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης οικονομικής ενίσχυσης σε Άπορους Δημότες-κατοίκους του Δήμου μας.
  15. Έγκριση παραχώρησης χρήσης χώρου για τη δημιουργία εκπαιδευτικού λαχανόκηπου ατόμων με ειδικές ανάγκες.
  16. Τροποποίηση της αριθ. 35/2018 απόφασης Δ.Σ. περί έγκρισης πρόσληψης προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με σύμβαση διάρκειας οκτώ (8) μηνών για την κάλυψη αναγκών του Τμήματος Κοιμητηρίου του Δήμου με κάλυψη της δαπάνης από λοιπές αντικαταβολές.
  17. Έγκριση συνδιοργάνωσης Διεθνών αγώνων Τοξοβολίας 17th TFG ATHENS ARCHERY 2019.
  18. Ορισμός υπαλλήλου του Δήμου με τον αναπληρωτή του που θα εκτελεί χρέη γραμματειακής υποστήριξης και τήρησης Πρακτικών στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Αττικής για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥΝ. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ».
  19. Έγκριση 1ου ΣΠ και 1ου ΠΚΤΜΝΕ της μελέτης με τίτλο «ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ».
  20. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής-οριστικής παραλαβής του έργου «Επισκευή κτιριακών εγκαταστάσεων σχολείων».
  21. Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Έργα υποδομής Δημοτικού Νεκροταφείου» (Α.Μ.: 64/2016).
  22. Έγκριση παράτασης χρόνου περαίωσης του έργου : «Προστασία, Διαχείριση και Ανάπλαση Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας» (Α.Μ.141/2016).
  23. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών-υπηρεσιών του Δήμου.

 

 

Προηγούμενο άρθροΣχετικά με την καταγγελία για κρούσματα “κοξάκι” σε νηπιαγωγείο
Επόμενο άρθροΜεταφορά του ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.