ΑΟΝΦ Άτταλος-ΑΟΠ Χαλκηδονικός: Αποτελέσματα – Βαθμολογίες

0

Αντίθετη η φετινή πορεία των δύο ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών ομάδων του Δήμου μας.

Ο ΑΟΝΦ Άτταλος που ανέβηκε φέτος στην Β ΄κατηγορία της Αθήνας, δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και με μια νίκη και 3 ισοπαλίες βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας.

Την Κυριακή (11/11/2018) η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας γνώρισε την ήττα στο Περιστέρι από τον Ηρακλή με σκορ 3-1. Το τέρμα του ΑΟΝΦ πέτυχε ο Κώστας Γουδέλης.

ΑΟΝΦ Ατταλος: Μπακόλας, Κορλιές ,Κουλάι, Γκουντελίτσας, Καρδάρας (αποβλήθηκε στο 42′), Πάππος, Ντελβίνα (Μαχαίρας), Ζυμάρης, Παναγιωτάκης (Τούντας), Γουδέλης (Τσεκούρας).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ο ΑΟΠ Χαλκηδονικός που αγωνίζεται στην Γ΄κατηγορία της Αθήνας (υποβιβάστηκε πέρσι), σε 5 αγώνες έχει 4 νίκες και μία ισοπαλία, είναι στην 2η θέση της βαθμολογίας (με 1 αγώνα λιγότερο) και δείχνει ότι θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την επιστροφή του στην Β΄Αθήνας.

Την Κυριακή (11/11/2018) η ομάδα της Νέας Χαλκηδόνας νίκησε εύκολα τον Γαλαξία Περιστερίου με 2-0 στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων όπου και έχει έδρα. Και τα δυο γκολ για τον Χαλκηδονικό σημείωσε ο Αντωνόπουλος.

Χαλκηδονικός (Παπαζαφειρόπουλος): Κολονέλος, Γενιδογάν Φ., Νίκας, Σκέμπι, Ράγιας, Λυμπερόπουλος, Σουλιώτης(70΄Μαχειμάρης), Χριστιανός, Αραπογιάννης(66΄Παππάς Α.), Αντωνόπουλος(89΄Λαγός), Χύτας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Προηγούμενο άρθροΤο unsend στο Messenger είναι γεγονός!
Επόμενο άρθροΑήττητος ο Ιωνικός Ν.Φ.!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.