ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Η «Πόλης Ενότητα» στηρίζει την 8η Εθελοντική αιμοδοσία!

Η «Πόλης Ενότητα» στηρίζει την 8η Εθελοντική αιμοδοσία!Από την δημοτική Παράταξη «Πόλης Ενότητα» λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Για μια ακόμα φορά διοργανώνεται στην πόλη μας εθελοντική αιμοδοσία με σκοπό την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας αίματος του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας. Η Δημοτική Τράπεζα αίματος έχει στο παρελθόν φανεί σωτήρια για δεκάδες συμπολίτες μας που την είχαν ανάγκη. Η Τράπεζα αίματος ανήκει σε όλους μας και όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να την στηρίξουμε. Η αιμοδοσία είναι απλή, ανώδυνη και ασφαλής διαδικασία και διαρκεί 5-10 λεπτά της ώρας. Κάθε άτομο ηλικίας 18-62 ετών μπορεί να δώσει αίμα, έως και τέσσερις φορές τον χρόνο. Δεν απαιτείται κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία. Μόνο για τρεις ώρες πριν ο αιμοδότης δεν πρέπει να είναι τελείως νηστικός, αλλά ούτε να έχει λάβει κυρίως γεύμα. Ο όγκος αίματος που θα προσφέρει είναι μόνο το 1/20 του συνολικού όγκου αίματος του οργανισμού του και η αναπλήρωσή του γίνεται σε μόλις δέκα λεπτά.

Η παράταξή μας στηρίζει την προσπάθεια αυτή, θα συμμετάσχει στην αιμοδοσία και παρακινεί όλους τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν και αυτοί στην 8η εθελοντική αιμοδοσία που θα γίνει την Πέμπτη 29/11/2018 στο ΠΠΙΕΔ (Δεκελείας 152 και Αττάλειας), από τις 12 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα.

28/11/2018

Η Δημοτική Παράταξη Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας «Πόλης Ενότητα»


Βίντεο: «Πόλης Ενότητα» η νέα δημοτική παράταξη με επικεφαλής τον Τάσο Κωνσταντινίδη

Ενημέρωση της «ΠΟΛΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ» για την εκδήλωση στο ΠΠΙΕΔΔιαβάστε on line την εφημερίδα Fx-news (Απρίλιος 2019):

Σε περίπτωση που έχετε ενεργοποιημένο το ad block και δεν εμφανίζεται κάντε ΚΛΙΚ⇒ ΕΔΩ