Υποψήφιος Δήμαρχος ο Δημήτρης Κωνσταντάτος

0

την υποψηφιότητά του για  Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας   στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου (19/05 & 26/05), επιβεβαίωσε με δήλωση του στην εφημερίδα μας, ο γνωστός Φιλαδελφειώτης, κύριος Δημήτρης (Μίμης) Κωνσταντάτος.

Ο κύριος Κωνσταντάτος στην επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας έκανε την παρακάτω δήλωση:

 «Οι συζητήσεις για την συγκρότηση μιας μεγάλης δημοτικής παράταξης βρίσκονται σε τελικό στάδιο. Η αναμέτρηση με τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι μια ευχάριστη πρόκληση. Υπάρχει η πείρα, υπάρχει η διάθεση για συνεργασίες, υπάρχει η βούληση για δημοκρατική διακυβέρνηση και τέλος υπάρχει η πεποίθηση ότι η πόλη μας αξίζει ένα καλύτερο μέλλον».

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Δημήτρης Κωνσταντάτος είναι επιτυχημένος Αρχιτέκτονας μηχανικός, παλιός Φιλαδελφειώτης και με μεγάλη γνώση των θεμάτων που απασχολούν την πόλη μας.

Προηγούμενο άρθροΤάσος Κωνσταντινίδης: Εκδήλωση διακήρυξης της νέας δημοτικής Παράταξης
Επόμενο άρθροΚλειστά τα σχολεία την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.