Yin yang balance: Σεμινάριο ολιστικής διατροφής

0

 

Το υγιές σώμα είναι το εναρμονισμένο σώμα με το πνεύμα, το περιβάλλον, τη φύση και την εποχή. Αυτό το φθινόπωρο, στο yin yang balance προσεγγίζεται η ευεξία μέσα από ένα σεμινάριο ολιστικής διατροφής!

Στη Νέα Φιλαδέλφεια, στον εκπληκτικό χώρο του Yin yang balance, την Κυριακή, 14 Οκτωβρίου και ώρα 10:30 π.μ., η Μαρία Πρίγκου και η Ηλέκτρα Γενούζου μας εισάγουν στην φιλοσοφία της Κινεζικής και Αγιουβερδικής διατροφής, τη λειτουργία και τις ανάγκες του σώματος μέσα στις εποχές του χρόνου:

“Ολιστική Διατροφή”: Ευζωία, ευεξία και εναρμόνιση με την εποχή του Φθινοπώρου” – Κυριακή, 14 Οκτωβρίου και ώρα 10:30.

– Το σεμινάριο διαρκεί περίπου 3 ώρες, περιλαμβάνει σύντομο διαλογισμό και το κόστος παρακολούθησης είναι €25 (-10% για τα μέλη του yin yang balance).

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, καλέστε: 698 571 0846.

Υin yang balance

YOGA – SHIATSU-REJUVANCE – ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

 

Προηγούμενο άρθροΑυτ. Εκλογές: Αυτοί είναι οι σίγουροι για την Περιφέρεια Αττικής
Επόμενο άρθροΡεζίλι διεθνώς…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.