Τάσος Κωνσταντινίδης: Εκδήλωση διακήρυξης της νέας δημοτικής Παράταξης

0

Την πρώτη επίσημη υποψηφιότητα Δημάρχου και την δημιουργία νέας Δημοτικής Παράταξης, για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου (19/05 & 26/05), έλαβε η εφημερίδα μας, την Τρίτη 23 Οκτωβρίου.

Ο πολύ αξιόλογος συμπολίτης μας κύριος Αναστάσιος (Τάσος) Κωνσταντινίδης θα είναι επικεφαλής της νέας δημοτικής παράταξης που θα ανακοινωθεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 6 μ.μ. στο ΠΠΙΕΔ (Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού Διασποράς), Λ. Δεκελείας 127, Νέα Φιλαδέλφεια.

Στην εκδήλωση θα γίνει η διακήρυξη των βασικών θέσεων-αρχών της νέας δημοτικής παράταξης και θα παρουσιασθεί επίσημα το όνομα και το σήμα της.

Ο Τάσος Κωνσταντινίδης είναι δικηγόρος, αντιπρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου «ΑΟΝΦ Άτταλος» και πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Είναι νυμφευμένος, πατέρας δύο παιδιών, κατοικεί και διατηρεί το δικηγορικό του γραφείο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

 

Προηγούμενο άρθροΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: “Ασφαλτόστρωση Αρτάκης και Αλεξανδρείας”
Επόμενο άρθροΥποψήφιος Δήμαρχος ο Δημήτρης Κωνσταντάτος
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.