ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: “Ασφαλτόστρωση Αρτάκης και Αλεξανδρείας”

0

Από δημότη Νέας Φιλαδέλφειας λάβαμε την παρακάτω καταγγελία:

Καλημέρα,

Στις 29/10/18 παρατήρησα έκπληκτος, τις εργασίες που πραγματοποιεί ο Δήμος για την ασφαλτόστρωση των οδών Αρτάκης και Αλεξανδρείας. Θα μου πείτε τώρα γιατί έκπληκτος;

Η οδός Αρτάκης είναι ένα στενάκι στο οποίο πριν από λίγο καιρό είχαν τοποθετηθεί από το Δήμο παράνομα ορισμένα πλαστικά κολωνάκια επάνω στο οδόστρωμα ώστε να μην παρκάρουν αυτοκίνητα. Ο λόγος ήταν,  όπως μάθαμε αργότερα ότι έπρεπε να γίνει κάποια «εξυπηρέτηση’’ σε δημότη ώστε να ξεπαρκάρει εύκολα από το απέναντι πάρκινγκ. Τα κολονάκια έπειτα από σωρεία υπογραφών προς το δημοτικό συμβούλιο και διαμαρτυρίες των κατοίκων ξηλώθηκαν.

Η οδός Αλεξανδρείας είναι ένας δρόμος όπου δεν υπήρχε κανένα λόγο να ασφαλτοστρωθεί, αφού αυτό έγινε πριν από μόλις 2 χρόνια !!! Επίσης είναι ένας δρόμος που δεν υπάρχει πεζοδρόμιο, αφού το καταλαμβάνουν δέντρα που έχουν τοποθετηθεί παράτυπα και οι πεζοί περπατούν ΜΟΝΟ στο δρόμο.

Αντί λοιπόν να δώσουν μια λύση για αυτό και την ώρα που οι γύρω δρόμοι έχουν αμέτρητες λακκούβες, είναι κεντρικότεροι, και προφανώς έχουν πολλαπλά μεγαλύτερο πρόβλημα η δημοτική αρχή επιμένει να στρώνει έναν δρόμο για δεύτερη φορά!!! Ούτε η πίστα της F1 στο Μονακό δεν ασφαλτοστρώνεται σε δύο μόλις χρόνια, από την αρχή.

Για όλα αυτά τα θέματα όπως και για άλλα,  απευθυνόμενος στους αντιδημάρχους τηλεφωνικά, όχι εγγράφως ομολογώ  και συγχωρέστε με που εργάζομαι τα πρωινά, διαπίστωσα έναν αριβισμό και μια αλαζονεία στο ύφος και τις απαντήσεις που δεν θα την είχε φαντάζομαι ούτε κάποιος σε πολύ υψηλότερα αξιώματα και με χρόνια πολιτικής υπηρεσίας.  Οπότε αποτέλεσμα δεν έβγαλα.

Θέλω όμως να πληροφορήσω τους δημοκράτες αντιδημάρχους της πόλης μου ότι τα λεφτά που διαχειρίζονται δεν είναι δικά τους και η Φιλαδέλφεια δεν είναι από τα ‘’λατιφούντια’’ που τους μοιράσανε να διαχειρίζονται σαν Ρωμαίοι εκατόνταρχοι. Καλώ σαν απλός δημότης την όποια αντιπολίτευση και τον τύπο της πόλης μου να διερευνήσει το θέμα, ώστε να σταματήσουν οι ανερμάτιστες ενέργειες της διοίκησης και να ζητήσει εξηγήσεις αφού εγώ μόνος μου δεν έχω τη δύναμη να το κάνω.

   Μετά από όλα αυτά σκέφτομαι λοιπόν εύλογα, αφού πλησιάζουν εκλογές,  μήπως πρόκειται για  κάποιο ‘’ρουσφετάκι’’  ή μήπως είναι αβυσσαλέα βλακεία;;;  Διαλέξτε εσείς.  


Διαβάστε επίσης:

Νέα Φιλαδέλφεια: Καταγγελίες για “περίεργα” κολωνάκια…

“ΟΝΕΙΔΟΣ στην Δημοκρατική ιστορία της Νέας Φιλαδέλφειας”

 

Προηγούμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: Κλείνουν για έργα παιδικές χαρές μετά το ρεπορτάζ της Fx-news
Επόμενο άρθροΤάσος Κωνσταντινίδης: Εκδήλωση διακήρυξης της νέας δημοτικής Παράταξης
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.