Ισοπαλία ο Άτταλος, τεσσάρα ο Χαλκηδονικός

0

Τα αποτελέσματα των αγώνων των δύο ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών ομάδων του Δήμου μας και οι βαθμολογίες:

ΑΟΝΦ-ΑΤΤΑΛΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Χωρίς νικητή τελείωσε το Σάββατο (13/10) το μεσημέρι, η αναμέτρηση για την Β΄κατηγορία της Αθήνας, ανάμεσα σε Άτταλο και Αστέρα Ζωγράφου, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1 – 1.

Ο Αστέρας ήταν εκείνος που κατάφερε να φτάσει πρώτος στο γκολ, με τον Ηλιόπουλο στο 16′. Η ισοφάριση ήρθε στο 70′ με τον Μποζινάκη.

Άτταλος: Κουλούρης Φ., Μαχαίρας, Κουλάι, Γκουντελίτσας, Κορλιές, Μποζινάκης, Τσεκούρας (68′ Κουλούρης Ι.), Κουλόλι (79′ Γεωργίου), Γουδέλης, Πλεξίδας, Ζυμάρης (59′ Κλετσίδης)

Αστέρας: Λέκκας, Βραχίμη, Καραμάνος, Ραχάνης, Εξηντάρης, Καρυστινός, Δημητρίου (54′ Τσάκαλος), Ηλιόπουλος (85′ Γαλανός), Κούτρας (79′ Παπαθανάσης), Ρέτσκα, Μπασινάς.

Βαθμολογία

 

ΑΟΠ ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ – ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟΣ

Πραγματοποιώντας εμφαντική εμφάνιση, ο Χαλκηδονικός κέρδισε με 4-0 τον Πανθησειακό στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων, την Κυριακή (14/10) το πρωί, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ ΄κατηγορίας της Αθήνας. Τα γκολ για την ομάδα της Νέας Χαλκηδόνας πέτυχαν οι Χύτας(11′), Αραπογιάννης(20′), Αντωνόπουλος(35′) και Παππάς(84′).

Χαλκηδονικός: Κολονέλος, Γενιδογάν Φ., Νίκας, Σκέμπι, Ράγιας, Λυμπερόπουλος, Λαγός(Γκέρτσος 46′), Αντωνόπουλος, Αραπογιάννης(Καρασαρίνης 70′), Γερόσταθος(Πρίφτης 60′), Χύτας(Παππάς Α. 73′).

Πανθησειακός: Γιαζιτζής(46′ Καραντζής), Λούπα(21′ Αναγνωστόπουλος λ.τρ.), Ντούπης(46′ Παπαδόπουλος), Χριστόπουλος, Κραββαρίτης, Κόρφιας, Αθανασόπουλος(46′ Ράιος), Καζανζτής, Συναδινός, Βασιλειάδης, Κόικας

Βαθμολογία

 

Προηγούμενο άρθρο11 νεκροί σε τροχαίο στην εθνική οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης…
Επόμενο άρθροΑλσος ΝΦ: “Τα παγκάκια της ανάπλασης”…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.