95 χρόνια Χαλκηδονικός: Η Επίσημη φωτογράφιση

0

 

Η επίσημη φωτογράφιση του Χαλκηδονικού στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων λίγο πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Γ’ ΕΠΣΑ.

Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές ευχαριστούν τους τρεις κύριους χορηγούς της ομάδας, την Tipbet, την GFN ΦΥΣΙΟ-ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΕ /  Όμιλος Χριστοφιλόπουλου και την εταιρία Untaxable.gr Λογιστικά-Φορολογικά για την χορηγία τους. Επίσης τους κ.κ. Γιώργο Μανδρέκα, Στέλιο Λουκιδέλη, Νίκο Σιώρη, Β. Ταρνατώρο και Β. Λίγκα για την σημαντική βοήθεια τους στην ομάδα, καθώς και τη διοίκηση της Ένωσης Αγίων Αναργύρων και ειδικότερα, τον Πρόεδρο Βασίλη Λινάρη και τον Μιχάλη Λαγό, καθώς επίσης τον εντεταλμένο σύμβουλο του Δήμου Αγ. Αναργύρων Γιάννη Μαλτέζο και τον διευθυντή του γηπέδου Γιάννη Παπαποστόλου.

Η διοίκηση του ΑΟΠ Χαλκηδονικού ευχαριστεί προσωπικά τον Δήμαρχο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Αρη Βασιλόπουλο, για τη συνεχή συμπαράσταση του σε όλα τα θέματα που αφορούν τον Χαλκηδονικό που εφέτος συμπληρώνει 95 χρόνια δράσης.

Στη φωτογραφία διακρίνονται:

Πάνω σειρά: Στούκας Π. (Α’ Αντιπρόεδρος), Θερμιώτης Γ.(Γεν. Αρχηγός), Λυμπερόπουλος Χρ. (αρχηγός), Αραπογιάννης Γ., Ράγιας Δ. (αρχηγός), Κολονέλος Κ. Δεμεσλής Ρ. Παππάς Π., Γκέρτσος Β., Τσούδης Β., Γκολφινόπουλος Κ. (Ταμίας), Δάρας Γ. (Πρόεδρος) Μεσαία σειρά: Δοξόπουλος Ν. (Φροντιστής), Παππάς Α., Νίκας Κ., Γενιδογάν Φ., Σκέμπι Α., Βρέλλος Α., Νικολακόπουλος Θ., Ξηρός Α., Πρίφτης Δ., Γενιδογάν Ι., Τιλιγάδας Ν., Καρασαρίνης Κ.,Χαντζάρας Α., Δοξοπουλου Β (Φροντιστής).

Καθιστοί: Σάχο Ο., Νταϊφάς Α., Κάιλας Κ., Γρατσίας Χ., Γερόσταθος Γ., Παπαζαφειρόπουλος Περικλής (προπονητής), Μαχειμάρης Γιώργος (βοηθός προπονητή), Αντωνόπουλος Δ. (αρχηγός), Λαγός Δ., Χύτας Ν., Χασράμα Μ., Θεμέλης Τ., Λύκος Γ. (Φυσικοθεραπευτής). Δεν φωτογραφήθηκαν λόγω απουσίας τους εκτός Αθηνών, ο Team manager Δήμος Δεδεμάδης, οι ποδοσφαιριστές Τσιάμης Θ., Λεβέντης Α., Δημητρούλης Θ. και Σουμπάσης Θ. και οι φυσικοθεραπευτές / μασέρ Γ. Καρκουλής και Α. Σιμόνι.

Την Ιατρική παρακολούθηση των ποδοσφαιριστών του Χαλκηδονικού έχουν ο ορθοπαιδικός Χρ. Δάρας και ο Ειδικός Παθολόγος Α. Λεμονής, ενώ υπάρχει συνεργασία με το Ιδιωτικό Θεραπευτήριο, Doctor Hospital.  Επικεφαλής της ομάδας Φυσικοθεραπείας είναι ο Μπάμπης Μουράτος. Τη νομική εκπροσώπηση έχει ο δικηγόρος Αθηνών Γ. Λιανουλόπουλος, τα Social Media και την Επικοινωνία ο δημοσιογράφος Μανώλης Μερεμέτης. Ασφαλιστικός Σύμβουλος είναι ο Αθ. Κοσσύφης και φοροτεχνικός-λογιστικός σύμβουλος ο Νίκος Παπανικολάου και η εταιρία του Untaxable.gr.

Επικεφαλής στις Ακαδημίες είναι ο Δ. Λαγός με προπονητές τους Η. Καραίσκο, Β. Γκέρτσο, Π. Παππά και γραμματεία την κ. Β. Δοξοπούλου.

Ακολουθείστε τον Χαλκηδονικό στο Facebook (ΑΟΠ Χαλκηδονικός – Chalkidonikos AC), το Twitter  και το Instagram στην προσπάθεια του να κατακτήσει το Κύπελλο Ήθους και το Πρωτάθλημα στην Γ΄ΕΠΣΑ.


Διαγόρας Αιγάλεω – Χαλκηδονικός 0-4

Σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του αξιόμαχου Διαγόρα πέτυχε ο Χαλκηδονικός στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και είναι πρωτοπόρος στον δεύτερο όμιλο με 6 βαθμούς και 7-0 τέρματα. Τα γκολ για την ομάδα του Περικλή Παπαζαφειρόπουλου, πέτυχαν ο Αραπογιάννης στο 31′ με πλασέ, ο Νίκας με κεφαλιά στο 45′, ο Παππάς στο 85′ με σουτ και ο Λαγός στο 90+2 με πλασέ.
ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ (Π. Παπαζαφειρόπουλος): Κολονέλος, Γενιδογάν Φ., Νίκας, Σκέμπι, Χαντζάρας, Λυμπερόπουλος, Γερόσταθος (55′ Λαγός), Ράγιας, Αραπογιάννης (72′ Πρίφτης), Αντωνόπουλος (75′ Παππάς), Χύτας (65′ Γκέρτσος). Στην 18αδα ήταν ακόμη οι Ξηρός, Κάιλας, Τσούδης και στην αποστολή επιπλέον οι Νικολακόπουλος, Δεμεσλής, Γενιδογάν Ι., Καρασαρίνης, Νταϊφάς, Βρέλλος, Τηλιγάδας, Χασράμα, Γρατσίας.


Επόμενο παιχνίδι του Χαλκηδονικού στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, ώρα 11.00 με αντίπαλο τον Πανθησειακό.

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Κυριακάτικη εικόνα στους Απομάχους…
Επόμενο άρθρο“Ν.Φ.: Η Ζωζώ Σαπουντζάκη στην ΚΟΜΠΑΡΣΙΤΑ”!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.