Ξεκίνημα με Κύπελλο για Ιωνικό ΝΦ

0

Το  πρώτο παιχνίδι του Ιωνικού ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας στο “Ζαχαρίας Αλεξάνδρου” είναι και το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς για τις ομάδες μπάσκετ της πόλης μας!

Οι δύο καλύτερες ομάδες πέρσι στην Α’ ΕΣΚΑ και δύο από τα φαβορί ανόδου στη Β΄ Εθνική διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα και μοναδικό παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στην Τελική φάση του Κυπέλλου ΕΣΚΑ.

Η ομάδα μας θα διεκδικήσει την πρόκριση στην Τελική φάση απέναντι στο κάτοχο του τίτλου Αιγάλεω ΑΟ την Παρασκευή 05/10, στις 19:00, στο “Ζαχαρίας Αλεξάνδρου” και χρειάζεται την συμπαράσταση όλων μας.

Σας περιμένουμε να μας υποστηρίξετε και πανηγυρίσετε μαζί μας την πρόκριση με τον δικό σας τρόπο… Ξέρετε εσείς, όπως πέρσι.

!!! ΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!

*Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας.

*Προτεραιότητα στις κάτω, ανοιγόμενες, κερκίδες έχουν οι κάτοχοι Διαρκείας και οι αθλητές των Ακαδημιών του Συλλόγου.

Προηγούμενο άρθροΜε νίκη ξεκίνησε η ΦΕΑ
Επόμενο άρθροΝΦ-Βίντεο: “Ξέφραγο αμπέλι” πάλι η ΜΑΒΑ – Κάνουν και… ΡΟΚ πάρτι!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.