“Καταγγέλλει” Παπαλουκά ο π. πρόεδρος, αλλά…

0

Με ανακοίνωση που έστειλε σε τοπικό μπλογκ και ο παραιτηθέντας πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γ. Πάνος, “κατήγγειλε” την δημοτική σύμβουλο & π. αντιδήμαρχο κυρία Ευτυχία Παπαλουκά για “βαρύτατες ηθικά και πολιτικά” ευθύνες, ενώ αναφέρει ότι οι καταγγελίες αυτές “σέρνονταν μήνες χωρίς καμία αντίδραση από τον επικεφαλής  της παράταξης” τον δήμαρχο κ. Άρη Βασιλόπουλο!!! Επίσης επιβεβαίωσε, ότι η παραίτησή του έγινε συντονισμένα -για τον ίδιο λόγο- με τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους που παραιτήθηκαν (διαβάστε σχετικά).  Για προβλήματα/ζητήματα ΗΘΙΚΗΣ & πολιτικής είχαν αναφερθεί και οι παραιτηθέντες κ.κ. Λάλος, Κουμαριανός και Πρελορέτζος που παραιτήθηκαν ταυτόχρονα με τον κ. Πάνο, χωρίς όμως οι προηγούμενοι να ονοματίζουν την κυρία Παπαλουκά, όπως έκανε ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ…

Το μέγα θέμα με τις καταγγελίες -για “βαρύτατες ηθικά και πολιτικά” ευθύνες της κυρίας Παπαλουκά- των τεσσάρων είναι ένα (1): Κανείς ΔΕΝ ανέφερε ποιες είναι οι βαρύτατες ΗΘΙΚΕΣ & πολιτικές ευθύνες! Μας ανέφεραν ότι οι καταγγελίες τους προς την κλειστή παραταξιακή ομάδα τους (Δύναμη Πολιτών) και στον δήμαρχο… “σέρνονταν μήνες χωρίς καμία αντίδραση από τον επικεφαλής της παράταξης“, τον δήμαρχο κ. Άρη Βασιλόπουλο! Με λίγα λόγια, οι εκπρόσωποι του λαού της Νέας Φιλαδέλφειας & Νέας Χαλκηδόνας που τους εξέλεξε, παραιτήθηκαν, καταγγέλλοντας “την ηθική” της εν ενεργεία δημοτικής συμβούλου και υπεύθυνου παιδείας… της διοίκησης Βασιλόπουλου, κυρίας Παπαλουκά, χωρίς να αναφέρουν ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΗΘΙΚΟΙ και πολιτικοί λόγοι!!!

Από την άλλη, η κυρία Παπαλουκά, ΔΕΝ ευαισθητοποιήθηκε από τις “βαρύτατες καταγγελίες” για “την ηθική της” από τους πρώην συντρόφους;;; Δεν έχει πει κουβέντα για όλα όσα τις “καταμαρτυρούν”!  Γιατί;;;

Από τον δήμαρχο της πόλης και εκ νέου υποψήφιο για τις εκλογές του Μαΐου, τον κύριο Άρη Βασιλόπουλο, ΔΕΝ περιμένουμε να ενημερώσει τον λαό της πόλης… ΔΕΝ το έκανε 4,5 χρόνια άλλωστε (σε δεκάδες ερωτήσεις των ΜΜΕ)… Όμως, το “βαρύτατες ηθικά και πολιτικά ευθύνες” που καταγγέλλουν (την κυρία Παπαλουκά), οι π. σύντροφοι τού δημάρχου, βαραίνουν πολιτικά πρωτίστως τον ίδιο, όσο βεβαίως, ΔΕΝ δίνει καμία εξήγηση-απάντηση στις καταγγελίες και εξακολουθεί να στηρίζει & να συμπορεύεται με την κυρία Παπαλουκά. 

«Διάλυση»…

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα…

“Σκιές στην Διοίκηση Βασιλόπουλου!»

Προηγούμενο άρθρο“Ο επιχειρηματικός κολοσσός σε Πατήσια-Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα”
Επόμενο άρθροΤιμοκατάλογοι ΑμΕΑ στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.