Δράσεις των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας

0

  1. Συνέβαλαν στη διεξαγωγή του 8ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, που πραγματοποιήθηκε σε Φιλαδέλφεια και Χαλκηδόνα την Κυριακή 20 Μαϊου, ρυθμίζοντας την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, με σκοπό να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη διέλευση των δρομέων.
  2. Πραγματοποίησαν, το 3/μερο 8,9&10 Ιουνίου στο Σχίνο Λουτρακίου, Άσκηση εγκατάστασης και χρήσης του Επιχειρησιακού Εξοπλισμού του Συλλόγου, που προορίζεται για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών εκτός των ορίων της έδρας του, με τη συμμετοχή παλαιών και νέων Εθελοντών.
  3. Στις 3 Ιουλίου ξεκίνησε η πυροφύλαξη του Άλσους ΝΦ, κατά τη διάρκεια της οποίας δόθηκε μεγαλύτερη προσοχή στο βόρειο τμήμα του, λόγω υψηλής επικινδυνότητας για εκδήλωση πυρκαγιάς.
  4. Στις 24 Ιουλίου Εθελοντές του Συλλόγου παρέδωσαν στο Δημαρχείο Ραφήνας –Πικερμίου, για τις ανάγκες του πυρόπληκτου πληθυσμού, εμφιαλωμένο νερό και 5 κιβώτια παιδικά ρούχα.
  5. Στο διάστημα 28/7 – 31/8, οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΠΝΦ πραγματοποιούσαν επιχειρήσεις και περιπολίες στο Μάτι Αττικής, συνεπικουρούμενοι την ΕΜΑΚ και την Πολιτική Προστασία του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, στο έργο της αποκατάστασης/ανακούφισης των πληγέντων από την, πρωτοφανούς έκτασης, καταστροφική πυρκαγιά της 23/7.
  6. Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Καθαρισμού της Γης, τα Μέλη του Συλλόγου πραγματοποίησαν καθαρισμό της Πλατείας Προσκόπων Αϊδινίου .

ethelontesnf@gmail.com

www.ethelontesnf.blogspot.com

Προηγούμενο άρθροΑγιασμός & Καζανέματα, από την Ένωση Κρητών ΝΦ-ΝΧ
Επόμενο άρθροΠρώτη συγκέντρωση της “Επαναστατικής κίνησης”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.