Βίντεο: Διάρρηξη στο 3ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας (Μίλτος Κουντουράς)

0

Διάρρηξη στα γραφεία των καθηγητών και κλοπές υπολογιστών, είχαμε την Τρίτη το ξημέρωμα στο 3ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας “Μίλτος Κουντουράς”…

Οι άγνωστοι, παραβίασαν την πόρτα των γραφείων αφού είχαν απενεργοποιήσει τον συναγερμό και κόψει τις τηλεφωνικές γραμμές επικοινωνίας -του συναγερμού- με την αστυνομία!

Το εκπαιδευτικό προσωπικό παρά το αρχικό σοκ, αντέδρασε άμεσα, μετέφερε προσωρινά στην βιβλιοθήκη τα απαραίτητα για την λειτουργία του σχολείου και τα μαθήματα ξεκίνησαν κανονικά χωρίς καμία διακοπή.

Η αστυνομία έστειλε κλιμάκιο της σήμανσης ενώ έχει ξεκινήσει εντατικές έρευνες για την σύλληψη των δραστών.

Τέλος, τις ζημιές στην πόρτα και την αλλαγή κλειδαριάς την επισκεύασε -προσωρινά για να λειτουργήσουν τα γραφεία- καθηγητής του σχολείου…

*Υπεύθυνος για την συντήρηση και φύλαξη των σχολείων είναι ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας…

Δείτε το βίντεο-ρεπορτάζ της Fx-news:

Προηγούμενο άρθρο“Διελκυστίνδα για την ιδιοκτησία της παράταξης…” #dielkynstida
Επόμενο άρθροΒίντεο: Διάρρηξη στο 3ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας (Μίλτος Κουντουράς)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.