Ιός Δυτ. Νείλου: Κρούσματα και σε Νέα Φιλαδέλφεια…

0

Ακόμα ένα θύμα του ιού του Δυτικού Νείλου καταγράφηκε την τελευταία εβδομάδα ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών σε 35…

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ τα συνολικά κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου ανέρχονται σε 300, εκ των οποίων τα 11 καταγράφηκαν τις τελευταίες επτά ημέρες.
Με επιπλοκές από τη λοίμωξη νοσηλεύονται σήμερα σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας 22 άνθρωποι, εκ των οποίων οι δέκα σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Ο ιός του Δυτικού Νείλου εντοπίζεται σε 88 δήμους σε όλη τη χώρα, έναντι 82 δήμων που είχαν καταγραφεί την περασμένη εβδομάδα από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδόν οι μισοί δήμοι όπου ο ιός του Δυτικού Νείλου έχει αυξημένη «δράση» βρίσκονται στην Αττική.

Οι νέες περιοχές της Αττικής, όπου… κυκλοφορεί την τελευταία εβδομάδα ο ιός του Δυτικού Νείλου, είναι οι δήμοι Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Χαλανδρίου, Νέας Ιωνίας και Κηφισιάς. Στην υπόλοιπη χώρα εμφανίστηκαν κρούσματα στον Δήμο Τοπείρου στο νομό Ξάνθης και στον Δήμο Αμφίπολης του νομού Σερρών.

44 δήμοι στην Αττική

Από την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής ο ιός επελαύνει στις εξής περιοχές:Δήμος Μεγαρέων, Ελευσίνας, Ασπροπύργου, Μάνδρας – Ειδυλλίας, Φυλής. Από την Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών:

Δήμος Ηλιουπόλεως, Δημοτικές Κοινότητες 2ου, 3ου, 4ου, 5ου, 6ου και 7ου Διαμερίσματος Δήμου Αθηναίων, Γαλατσίου, Ζωγράφου, Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. Από την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς & Νήσων: Δήμος Σαλαμίνας, Κορυδαλλού, Νίκαιας -Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Τροιζηνίας –Μεθάνων, Περάματος, Πειραιά, Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Από την Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα Αθηνών:Δήμος Ηρακλείου, Βριλησσίων, Πεντέλης, Παπάγου – Χολαργού, Αμαρουσίου, Χαλανδρίου, Νέας Ιωνίας, Κηφισιάς. Από την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα Αθηνών: Δήμος Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Ιλίου, Χαϊδαρίου, Καματερού. Από την Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα Αθηνών:Δήμος Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου, Γλυφάδας, Νέας Σμύρνης. Από την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής: Δήμος Ωρωπού, Μαραθώνος, Σαρωνικού, Διονύσου και Μαρκόπουλου- Μεσογαίας.

 

ΠΗΓΗathina984.gr
Προηγούμενο άρθροΛαμία: 13χρονος μαθητής πυροβόλησε συμμαθητή με πιστόλι κρότου λάμψης!
Επόμενο άρθροΣΟΝΦ: Αποτελέσματα αγώνων – 1o Rapid Β Περιόδου 2018
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.