“Χάος”: Ακύρωση του σημερινού Δημοτικού συμβουλίου!

0

Νεότερη Ενημέρωση:

«Χάος»: Ακύρωση του σημερινού Δημοτικού συμβουλίου!


Σε “διάλυση” φαίνεται ότι βρίσκεται η διοίκηση του Άρη Βασιλόπουλου!

Πριν λίγο αναρτήσαμε στην εφημερίδα μας την προαναγγελία του προγραμματισμένου σημερινού δημοτικού συμβουλίου. Άλλωστε μέχρι και την στιγμή της δημοσίευσης δεν είχαμε καμία ενημέρωση για τυχόν ακύρωση της συνεδρίασης λόγω των τελευταίων γεγονότων. Ούτε έχουμε λάβει μέχρι στιγμής!

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες που μας ήρθαν μετά την δημοσίευση, η σημερινή συνεδρίαση Α Κ Υ Ρ Ω Θ Η Κ Ε! Και δεν έχει υπάρξει καμία ενημέρωση από τον Δήμο ΝΦ-ΝΧ! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, ο δήμαρχος ΔΕΝ έχει καταφέρει -μέχρι στιγμής- να αναπληρώσει και τους 4 παραιτηθέντες δημοτικούς συμβούλους. Έχει βρει από τους επιλαχόντες 3 και ψάχνει για τον 4ο!

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Δημοτικό συμβούλιο μετά την «διάλυση»…

Προηγούμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο μετά την “διάλυση”…
Επόμενο άρθροΟι νέοι αντιδήμαρχοι της Διοίκησης Βασιλόπουλου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.