ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ «Rotation» αντιδημάρχων σε μια μέρα!

«Rotation» αντιδημάρχων σε μια μέρα!
Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!


«Έχει χαθεί η μπάλα» στην διοίκηση Βασιλόπουλου μετά το «μπαράζ» αποχωρήσεων στενών συνεργατών του, από την διοίκηση και το δημοτικό συμβούλιο!

«Διάλυση» της Διοίκησης Βασιλόπουλου – Παραιτήθηκαν προέδρος-αντιδημάρχοι-σύμβουλοι!

Εκτός από τις αρνήσεις των πρώτων επιλαχόντων για να αντικαταστήσουν τους παραιτηθέντες συμβούλους, εκτός από την ακύρωση του δημοτικού συμβουλίου της περασμένης Τετάρτης χωρίς να ενημερωθούν τα τοπικά ΜΜΕ και ο λαός της πόλης, ήρθε και η αντικατάσταση… μέσα σε μια μέρα… των νέων αντιδημάρχων που με δελτίο τύπου είχε ανακοινώσει η δημοτική αρχή την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου!

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση ανέφερε:

Σε ορισμό νέων αντιδημάρχων προχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Αριστείδης Βασιλόπουλος. Ο Νίκος Ανανιάδης ορίζεται στη θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών και ο Γιάννης Καλαμπόκης στη θέση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών. Επίσης ο Θεόδωρος Μανωλεδάκης ορίζεται Εντεταλμένος Σύμβουλος Πρασίνου.

Την επόμενη μέρα, Παρασκευή απόγευμα, διαβάσαμε στο διαδίκτυο (δεν εστάλη ανακοίνωση στην Fx-news!) ότι… «δεν αποδόθηκαν σωστά οι ορισμοί των αντιδημάρχων», στην ανακοίνωση της Πέμπτης (!) και:

Στη θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών ορίζεται ο Γιώργος Ανεμογιάννης, στη θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ηλεκτροφωτισμού ο Νίκος Ανανιάδης, στη θέση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών ο Γιάννης Καλαμπόκης. Επίσης ο Θεόδωρος Μανωλεδάκης ορίζεται Εντεταλμένος Σύμβουλος στη Δ/νση Πρασίνου και Περιβάλλοντος.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ της FX-news, οι αλλαγές θέσεων (rotation) των αντιδημάρχων, προέκυψε την Παρασκευή το μεσημέρι και σε καμία περίπτωση δεν ισχύει το «δεν αποδόθηκαν σωστά οι ορισμοί των αντιδημάρχων» στην ανακοίνωση της Πέμπτης!!!

Διάλυση…Κάντε Like στην εφημερίδα μας και μάθετε πρώτοι τα πάντα για την Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα & όχι μόνο!