Λιγότερα μαθήματα στις εξετάσεις Α’ και Β’ Λυκείου

0

Τη μείωση των μαθημάτων στα οποία θα εξετάζονται οι μαθητές Α’ και Β’ Λυκείου για την προαγωγή τους στην επόμενη τάξη ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.

Οι μαθητές θα εξετάζονται σε οκτώ μαθήματα όταν εφαρμοσθούν οι αλλαγές, από 13 και 14 για Α’ και Β’ Λυκείου, αντίστοιχα, που ισχύει σήμερα. Η βαθμολογία για τα υπόλοιπα μαθήματα θα προκύπτει από τις επιδόσεις των μαθητών στα ωριαία διαγωνίσματα και στις εργασίες. Στη Γ’ Λυκείου τα εξεταζόμενα μαθήματα παραμένουν τέσσερα.

Αναλυτικότερα, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στην ΕΡΤ, στην εκπομπή Focus ο υπουργός ανακοίνωσε πως οι μαθητές στην Α’ Λυκείου θα εξετάζονται σε 8 αντί για 14 μαθήματα που ισχύει σήμερα και στη Β’ Λυκείου σε 6 από 14. Σημειώνεται ότι ήδη για τη Γ’ Λυκείου οι εξετάσεις αφορούν πια τέσσερα μαθήματα.

ΠΗΓΗaftodioikisi.gr
Προηγούμενο άρθρο“Rotation” αντιδημάρχων σε μια μέρα!
Επόμενο άρθροΠήρε την θέση της Παπαλουκά ο Βασιλόπουλος;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.