“Δεν παραιτήθηκα!”

0

Στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου μας, την Κυριακή το πρωί, συνέβη το παρακάτω γεγονός, το οποίο δείχνει την “διάλυση” που επικρατεί αυτή την στιγμή στην διοίκηση του Άρη Βασιλόπουλου:

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης και με παρόντες τους 4 νέους δημοτικούς συμβούλους που αντικατέστησαν τους παραιτηθέντες, εμφανίστηκε η κυρία Βάσω Τουμπάνου, επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο της Δύναμης Πολιτών και σε θέση πάνω από τους δημοτικούς συμβούλους που ορκίστηκαν, και με έντονο ύφος εγκάλεσε δημοσίως τον δήμαρχο, λέγοντας ότι “δεν παραιτήθηκε από την θέση” και επί της ουσίας, ότι την παρέκαμψαν και έβαλαν άλλον στην θέση της!

Ο δήμαρχος απάντησε ότι στο μέιλ που της απέστειλε αν δέχεται την θέση (το ανέγνωσε μάλιστα), του απάντησε αρνητικά!

Το ποιος έχει δίκιο ή άδικο είναι κάτι που θα το λύσουν μεταξύ τους. Το μεγάλο θέμα που προκύπτει από το συγκεκριμένο γεγονός είναι ένα:

Μα είναι δυνατόν να προτείνεις σε επιλαχών μέλος της παράταξης σου, αν δέχεται την θέση του δημοτικού συμβούλου μέσω… ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και όχι δια ζώσης ή έστω τηλεφωνικά; Με τους επιλαχόντες που δέχτηκαν την θέση, η επικοινωνία έγινε με τον ίδιο τρόπο;

Πολύ αμφιβάλουμε!


Δημοτικό συμβούλιο, Κυριακή πρωί, για νέο πρόεδρο και όχι μόνο!

«Διάλυση» της Διοίκησης Βασιλόπουλου – Παραιτήθηκαν προέδρος-αντιδημάρχοι-σύμβουλοι!

Πήρε την θέση της Παπαλουκά ο Βασιλόπουλος;

Προηγούμενο άρθροΝέα Χαλκηδόνα: Η εορτή της Αγίας Ευφημίας
Επόμενο άρθροΒίντεο: Δημοτικό συμβούλιο με νέα πρόεδρο και “άρωμα” εκλογών!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.