Ξεκίνησε προετοιμασία η ΦΕΑ

0

Έβαλε μπροστά τις …μηχανές του από την περασμένη Δευτέρα το ανδρικό τμήμα της ΦΕΑ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι “κυανέρυθροι”, θα λάβουν φέτος μέρος στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ μετά την εκπληκτική περυσινή χρονιά και την άνοδό τους με τον Αλέξη Καρατζά και τους συνεργάτες του να δουλεύουν καθημερινά πάνω σε συγκεκριμένα κομμάτια της τακτικής, θέλοντας να αφομοιώσει τα “θέλω” του όσο το δυνατόν νωρίτερα στους μπασκετμπολίστες του.

Παράλληλα με το ανδρικό τμήμα, στα …βάσανα έχουν μπει τόσο το εφηβικό, όσο και το παιδικό τμήμα του συλλόγου της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας. Υπό τις οδηγίες των προπονητών τους, του Κυριάκου Κοσμίδη το πρώτο και του Κώστα Μπασέα το δεύτερο, τα δύο αγωνιστικά τμήματα υποδομής της ΦΕΑ προετοιμάζονται για τη νέα αγωνιστική περίοδο για τα εκάστοτε πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ που θα λάβουν μέρος.

Προηγούμενο άρθροAmber Alert το 2012 – Βρέθηκε κρεμασμένη στο ΑΤ Πεντέλης την Τρίτη!
Επόμενο άρθροΦροντιστήρια ΕΡΑΣΜΟΣ: Οι εγγραφές συνεχίζονται
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.