Ιωνικός ΝΦ: Μεγάλη συμμετοχή στα Day Camps των Ακαδημιών

0

Πέρα του αναμενόμενου (δεδομένης της εποχής) ήταν η προσέλευση των μικρών μας Αθλητών στα Day Camps που διοργάνωσε ο Ιωνικός ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας τα Σαββατοκύριακα 25,26 Αυγούστου και 02,03 Σεπτεμβρίου. Το τεχνικό επιτελείο, υπό την καθοδήγηση του coach Θεολογίτη, εμφανίστηκε έτοιμο να ξεκινήσει προπονήσεις εν όψει των αθλητικών και αγωνιστικών υποχρεώσεων του φθινοπώρου. Ήδη έχουν ξεκινήσει προπονήσεις οι Έφηβοι, οι Πάιδες και σειρά έχουν αυτή την εβδομάδα τα Μίνι, τα Junior A και τα Junior B με καθημερινές προπονήσεις.

Στα θετικά, το γεγονός ότι επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις μας πολλοί νέοι αθλητές οι οποιοι είχαν τη δυνατότητα συμμετοχής στις δραστηριότητες, ενώ οι γονείς τους ενημερώθηκαν από τα στελέχη της ομάδας μας σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες, το Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων και την Κάρτα Υγείας Αθλητή.

Πλέον, από το επόμενο Σαββατοκύριακο 08 και 09 Σεπτεμβρίου οι προπονήσεις θα διεξαγχθούν κανονικά για τα τμήματα Παμπαίδων, Μίνι, Junior Α και Β και Αστερλάκια (αγόρια και κορίτσια), ενώ σε εξέλιξη είναι και το πρωινό Summer Camp!

Πληροφορίες-Εγγραφές κάθε Σάββατο και Κυριακή 09:00-12:00.

Προηγούμενο άρθροΑΕΚ-Νέα Φιλαδέλφεια: Δεκαετία του ’30…
Επόμενο άρθροΧωρίς “οργανόγραμμα” ο Δήμος ΝΦ-ΝΧ…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.