«Μπόχα… κουνούπια… διακοπές…»

0

Διανύουμε τις δύο τελευταίες μέρες του Αυγούστου, του κλασσικού μήνα διακοπών των Ελλήνων…

Η επιστροφή και των τελευταίων παραθεριστών –όσων τουλάχιστον κατάφεραν να φύγουν– «σηματοδοτεί» την επιστροφή σε ρυθμούς κανονικότητας της αγαπημένης μας πόλης. Επισημαίνουμε το «όσων κατάφεραν να φύγουν», διότι ήταν πάρα πολλοί αυτοί που «ΔΕΝ κατάφεραν να φύγουν»! Σε όσους «ΔΕΝ κατάφεραν να φύγουν»… ΔΕΝ περιλαμβάνονται φυσικά οι «πολιτικοί προύχοντες» που διοικούν την πόλη μας, οι οποίοι “κατάφεραν να φύγουν” και… καλά έκαναν! Άλλωστε «οι διακοπές είναι ανάγκη, όχι πολυτέλεια»! Πόσω μάλλον όταν προηγούνται ενός δύσκολου προεκλογικού χειμώνα που καταφθάνει! Η ΑΝΑΓΚΗ για φόρτιση των μπαταριών είναι επιβεβλημένη! Το λένε και οι επιστήμονες!

Τι και αν τα απορριμματοφόρα ήταν παρκαρισμένα χύμα στην είσοδο του άλσους… Τι και αν η πόλη βρωμούσε από άκρη σε άκρη από τους άπλυτους κάδους… Τι και αν τα κουνούπια-στούκας έκαναν “πάρτι” και σε περίοδο όπου ο “ιός του Δυτικού Νείλου” ήταν (και είναι) σε έξαρση με δεκάδες κρούσματα και νεκρούς…

Δεν υπάρχει «τι και αν» κυρίες και κύριοι! Ο Αύγουστος είναι μήνας «ιερός» για τους «αριστερούς άρχοντες»! Όσοι «ΔΕΝ κατάφεραν να φύγουν»… ας πρόσεχαν! Τον Αύγουστο ΔΕΝ δουλεύουν! Τελεία και παύλα.-

Υγ. Για άλλη μια χρονιά παραβιάζεται από τον δήμαρχο και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου ο κανονισμός του δημοτικού συμβουλίου βάση του “Καλλικρατικού Νόμου” που αναφέρει ρητά:
Για άλλη μια χρονιά επί διοικήσεως Άρη Βασιλόπουλου, τον Αύγουστο δεν συνεδρίασε όπως οφείλει από το Νόμο, το δημοτικό συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας!


Για άλλη μια χρονιά επί διοικήσεως Άρη Βασιλόπουλου, τον Αύγουστο δεν συνεδρίασε όπως οφείλει από το Νόμο, το δημοτικό συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας!

Προηγούμενο άρθροΠτώση αεροσκάφους της Πολεμικής αεροπορίας – Νεκρός ο κυβερνήτης
Επόμενο άρθρο5ο Φθινοπωρινό Νεανικό Τουρνουά ΣΟΝΦ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.