Πτώση αεροσκάφους της Πολεμικής αεροπορίας – Νεκρός ο κυβερνήτης

0

Πένθος στην Πολεμική Αεροπορία, καθώς νεκρός εντοπίστηκε ο κυβερνήτης εκπαιδευτικού αεροσκάφους Τ-2 Buckeye το οποίο συνετρίβη στις 08:50 το πρωί της Τρίτης σε δύσβατη δασική περιοχή επτά μίλια βόρεια της Σπάρτης.

Πρόκειται για τον κυβερνήτη επισμηναγό, Νικόλαο Βασιλείου, ο οποίος είναι πατέρας δυο παιδιών. Οι δύο ιπτάμενοι, σύμφωνα με το γενικό επιτελείο αεροπορίας, ήταν μεγάλης πτητικής εμπειρίας, με γενικό σύνολο περίπου 2.500 ωρών.

Ο συγκυβερνήτης βρέθηκε σώος από τις ομάδες έρευνας και διάσωσης, αλλά δυστυχώς λίγο αργότερα οι δυνάμεις της πυροσβεστικής εντόπισαν την σωρό του άτυχου επισμηναγού.

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, οι δύο επισμηναγοί ήταν μεγάλης πτητικής εμπειρίας με γενικό σύνολο περίπου 2.500 ωρών. Κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης οι δύο χειριστές, για άγνωστους μέχρι στιγμή λόγους, στις 8:50 π.μ. και ενώ πετούσε 7 ναυτικά μίλια βορείως της Σπάρτης προέβησαν σε εγκατάλειψή του.

Προηγούμενο άρθρο“Ριγκ” το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου! (Βίντεο)
Επόμενο άρθρο«Μπόχα… κουνούπια… διακοπές…»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.