Σκίαση σε πόρτες και παράθυρα

0

Στην προηγούμενη επίσκεψη της εφημερίδας μας στην kataskevastikh.gr, μας έκαναν εντύπωση οι εναλλακτικοί τρόποι σκίασης που υπήρχαν πάνω στις πόρτες και τα παράθυρα.

Αποφασίσαμε να επισκεφθούμε ξανά την έκθεση ώστε να τους δούμε όλους αναλυτικά.

Ο κύριος Γιώργος Σωτηρόπουλος, τεχνικός σύμβουλος της εταιρείας kataskevastikh.gr, μας παρουσίασε όλες τις λύσεις σκίασης που υπήρχαν στο κατάστημα.

Εσωτερικό σκιάδιο

Το εσωτερικό σκιάδιο αποτελεί μία εναλλακτική μέθοδο σκίασης του χώρου, έναντι των εξωτερικών παντζουριών. Τοποθετείτε εσωτερικά των παραθύρων. Είναι η ιδανική λύση για παραδοσιακούς οικισμούς στους οποίους δεν επιτρέπεται το εξώφυλλο. Επιπλέον είναι κατάλληλο για μέρη με ισχυρούς ανέμους, διότι τοποθετείτε εσωτερικά και έτσι δεν καταστρέφεται από τον αέρα. Η τοποθέτηση του μέσα από το τζάμι το κάνει κατάλληλο και για παραθαλάσσιες κατοικίες. Στα σπίτια κοντά σε θάλασσα παρατηρείτε συχνά η διάβρωση των μεντεσέδων λόγω του θαλασσινού αλατιού. Βάζοντας εσωτερικά σκιάδια παρέχουμε στον χώρο σκίαση χωρίς να καταστρέφονται οι μεντεσέδες. Διατίθεται σε πολλά χρώματα. Οι εξειδικευμένοι μας τεχνικοί το τοποθετούν γρήγορα και εύκολα πάνω στο κούφωμα σας.

Σκίαση πάνω στο τζάμι

Η σκίαση πάνω στο τζάμι μοιάζει πολύ με την ρολοκουρτίνα. Η διαφορά τους είναι ότι το πρώτο τοποθετείτε περιμετρικά στο πηχάκι πάνω στο τζάμι. Υπάρχει πληθώρα πανιών ώστε να διαλέξετε ποιο είναι κατάλληλο για τον χώρο σας. Επιπλέον διατίθενται πανιά τα οποία προσφέρουν και πλήρη συσκότιση στον χώρο. Είναι η ιδανική λύση για κουζινόπορτες αλλά και για παράθυρα. Τοποθετείτε εύκολα και γρήγορα.

Εξωτερική περσίδα

Η εξωτερική περσίδα έρχεται να αντικαταστήσει το κλασικό ρολό. Μοιάζει με τα στόρια που βάζουμε εσωτερικά , απλά σε αυτήν το μέγεθος των περσίδων είναι μεγαλύτερο. Είναι εξολοκλήρου από αλουμίνιο, για μεγάλη αντοχή στον χρόνο. Λειτουργεί μόνο ηλεκτροκίνητα. Προσφέρει σχεδόν ολική συσκότιση στον χώρο. Επιπλέον μπορεί να προσφέρει μερική συσκότιση ή να μαζευτεί τελείως . Μπορεί να βαφτεί σε οποιοδήποτε ral χρώμα. Είναι μία νέα, μοντέρνα λύση για κάθε σπίτι. Τοποθετείτε τόσο σε παράθυρα όσο και σε μπαλκονόπορτες.

Εσωτερική περσίδα-ρολοκουρτίνα

Εκτός των λύσεων που προανέφερα στην κατασκευαστική μπορείτε να βρείτε και τις κλασικές λύσεις σκίασης. Διαθέτουμε εσωτερικές περσίδες – στόρια και ρολοκουρτίνες σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Έχουμε μεγάλη πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων σε πανιά για ρολοκουρτίνες. Οι περσίδες και οι ρολοκουρτίνες μπορούν να τοποθετηθούν πάνω στο τοίχο ή και στο κούφωμα.

Στην kataskevastikh.gr μπορείτε να βρείτε την ιδανική λύση σκίασης για τον δικό σας χώρο. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσουν να βρείτε ότι χρειάζεστε.

Καλέστε στο 216 800 3344 ή επισκεφθείτε την έκθεση: Πίνδου 22 Νέα Φιλαδέλφεια.

kataskevastikh.gr: Κουφώματα Αλουμινίου – Πόρτες Ασφαλείας


Καλοκαιρινή προστασία από κλέφτες και… Κουνούπια!

ΑΛΛΑΖΩ κουφώματα σημαίνει ΚΕΡΔΙΖΩ και ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ!

Καλοκαιρινή προστασία από κλέφτες και… Κουνούπια!

kataskevastikh.gr: Επισκευάστε τα παλιά σας κουφώματα και κερδίστε χρήματα!

Προηγούμενο άρθροΑπέλαση Ρώσων “διπλωματών” – “Επηρεασμός” Δήμων στις “κατηγορίες”
Επόμενο άρθροΝέα Χαλκηδόνα: Η εορτή του θαύματος της Αγίας Ευφημίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.