87 οι νεκροί – δεκάδες αγνοούμενοι… (upd)

0

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη των αγνοουμένων στην Ανατολική Αττική η οποία μέχρι στιγμής έχει κοστίσει τη ζωή – επιβεβαιωμένα – σε 87 ανθρώπους.

Ανανεώση (update)

*20.00 Άλλοι 2 νεκροί προστέθηκαν στην μακάβρια λίστα, ανεβάζοντας τον αριθμό σε 76…

*23.00 Πριν από λίγο, στην οδό Δημοκρατίας στο Μάτι, οι άνδρες των ΕΜΑΚ ανακάλυψαν άλλες δύο σορούς, ενώ στο κόκκινο λιμανάκι βρέθηκε άλλη μία σορός, με συνέπεια ο αριθμός των νεκρών να ανέβει στους 77.

*Σύμφωνα με τον τελευταίο επίσημο απολογισμό από την Πυροσβεστική οι νεκροί πλέον είναι επιβεβαιωμένα 79, ενώ άγνωστος παραμένει ο αριθμός των αγνοούμενων. Στο μακρύ κατάλογο όμως, μετά τις ανακοινώσεις της εκπροσώπου της Πυροσβεστικής προστέθηκαν άλλοι δύο άνθρωποι και έτσι πλέον οι νεκροί είναι 81.

Όμως, πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστό ότι υπέκυψε στα βαρύτατα εγκαύματα που είχε υποστεί ένας 84χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Θριάσιο Νοσομείο. Μια γυναίκα, βρέθηκε νεκρή από πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής που κάνει έρευνες από σπίτι σε σπίτι, νεκρή μέσα στην οικία της, στην οδό Χρυσανθέμων, στο Μάτι. Ετσι πλέον, ο συνολικός αριθμός των θυμάτων ανεβαίνει στους 81.

*26/07-14.30: Αλλά 4 θύματα ανακοινώθηκαν πριν λίγο…

*27/7-15.00: Η ιατροδικαστική υπηρεσία ανακοίνωσε ότι οι νεκροί που εξέτασε είναι 86 και όχι 83 όπως είχε ανακοινώσει το πυροσβεστικό Σώμα – Κατέληξε στο νοσοκομείο τραυματίας, οπότε το σύνολο των θυμάτων είναι 87 μέχρι στιγμής.

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση του Δήμου για τις πυρκαγιές
Επόμενο άρθροΣυλλογή ειδών πρώτης ανάγκης από την τοπική ΝΔ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.