ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑ 87 οι νεκροί – δεκάδες αγνοούμενοι… (upd)

87 οι νεκροί – δεκάδες αγνοούμενοι… (upd)
Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!


Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη των αγνοουμένων στην Ανατολική Αττική η οποία μέχρι στιγμής έχει κοστίσει τη ζωή – επιβεβαιωμένα – σε 87 ανθρώπους.

Ανανεώση (update)

*20.00 Άλλοι 2 νεκροί προστέθηκαν στην μακάβρια λίστα, ανεβάζοντας τον αριθμό σε 76…

*23.00 Πριν από λίγο, στην οδό Δημοκρατίας στο Μάτι, οι άνδρες των ΕΜΑΚ ανακάλυψαν άλλες δύο σορούς, ενώ στο κόκκινο λιμανάκι βρέθηκε άλλη μία σορός, με συνέπεια ο αριθμός των νεκρών να ανέβει στους 77.

*Σύμφωνα με τον τελευταίο επίσημο απολογισμό από την Πυροσβεστική οι νεκροί πλέον είναι επιβεβαιωμένα 79, ενώ άγνωστος παραμένει ο αριθμός των αγνοούμενων. Στο μακρύ κατάλογο όμως, μετά τις ανακοινώσεις της εκπροσώπου της Πυροσβεστικής προστέθηκαν άλλοι δύο άνθρωποι και έτσι πλέον οι νεκροί είναι 81.

Όμως, πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστό ότι υπέκυψε στα βαρύτατα εγκαύματα που είχε υποστεί ένας 84χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Θριάσιο Νοσομείο. Μια γυναίκα, βρέθηκε νεκρή από πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής που κάνει έρευνες από σπίτι σε σπίτι, νεκρή μέσα στην οικία της, στην οδό Χρυσανθέμων, στο Μάτι. Ετσι πλέον, ο συνολικός αριθμός των θυμάτων ανεβαίνει στους 81.

*26/07-14.30: Αλλά 4 θύματα ανακοινώθηκαν πριν λίγο…

*27/7-15.00: Η ιατροδικαστική υπηρεσία ανακοίνωσε ότι οι νεκροί που εξέτασε είναι 86 και όχι 83 όπως είχε ανακοινώσει το πυροσβεστικό Σώμα – Κατέληξε στο νοσοκομείο τραυματίας, οπότε το σύνολο των θυμάτων είναι 87 μέχρι στιγμής.Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!