“Τραγωδία για την διοίκηση Βασιλοπούλου”

0

Η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, αναφέρει επίσης, για την “αριστερή” δημοτική αρχή:

“…Η διοίκηση του Δήμου διέσυρε για μήνες τους συναδέλφους και θα περιμέναμε να ζητήσει ένα συγνώμη από τους εργαζόμενους για την περιπέτεια που τους έβαλε. Η εξέλιξη της αθωωτικής δικαστικής απόφασης δείχνει την προχειρότητα αλλά και την σκοπιμότητα της δίωξης η οποία ήθελε απλά και μόνο να ικανοποιήσει τον κοινωνικό αυτοματισμό και να βγάλει την διοίκηση από την θέση των ευθυνών της…”

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

ΑΘΩΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ – ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Στο κενό έπεσε η παντελώς αντεργατική επιλογή της δημοτικής αρχής να σύρει στα δικαστήρια 5 εργαζόμενους του Δήμου για την περιβόητη υπόθεση με τα οστά στο νεκροταφείο.

Πέντε συνάδελφοι αθωώθηκαν πανηγυρικά στις 25/5/2018 από το 3οΤριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Η διοίκηση του Δήμου διέσυρε για μήνες τους συναδέλφους και θα περιμέναμε να ζητήσει ένα συγνώμη από τους εργαζόμενους για την περιπέτεια που τους έβαλε.

Η εξέλιξη της αθωωτικής δικαστικής απόφασης δείχνει την προχειρότητα αλλά και την σκοπιμότητα της δίωξης η οποία ήθελε απλά και μόνο να ικανοποιήσει τον κοινωνικό αυτοματισμό και να βγάλει την διοίκηση από την θέση των ευθυνών της.

Η προχειρότητα της διοίκησης φάνηκε και από το γεγονός ότι ο Δήμος (δηλαδή οι δημότες) πλήρωσε 5.000 ευρώ σε εξωτερικό νομικό σύμβουλο ο οποίος εντέλει αποκλείστηκε από την διαδικασία καθώς δεν προσκόμισε στο δικαστήριο τα νομιμοποιητικά έγγραφα που του ανατέθηκε η συγκεκριμένη υπόθεση.

Επειδή το Σωματείο στήριξε σε αυτή την διαμάχη τους συναδέλφους με κάθε τρόπο, και ηθικά, και δόθηκαν οικονομικά ποσά (από το ταμείο του Σωματείου δηλαδή χρήματα των εργαζομένων) που άγγιξαν τα 5.000 ευρώ (όσα δηλαδή πήρε και ο δικηγόρος που δεν παρέστη), καλούμε την δημοτική αρχή να επιστρέψει το σύνολο των χρημάτων που δαπάνησαν οι εργαζόμενοι και το Σωματείο σε όλη αυτή τη διαδικασία.

Το Δ.Σ .

Προηγούμενο άρθροΑγία Μαρίνα Ν.Φ.: Η Λιτανεία της Ιερής Εικόνας
Επόμενο άρθροΚαι στη Φιλαδέλφεια είχε “χτυπήσει” η σπείρα που λήστευε πρακτορεία ΟΠΑΠ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.